![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prostě rozbil displej na môj nový notebook! ![]() Takže som musel urýchlene zaťaženie moji EA kriket 2007 hra ![]() Len asi začať mlátit niekoľko lôpt, ale z nejakého dôvodu môjho notebooku zvyknutý nech mi stlačením smerových tlačidiel súčasne? so i cant zasiahnuť akékoľvek uhlopriečne zábery! ![]() Nikomu vedieť, či existuje jednoduché riešenie tohto problému? Já jsem za použitia HP, nie sú si istí, čo model? Pomoci by bolo veľmi oceňované |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokúsila o restart?
| |||
| |||
| Jo žiadne šťastie s tým? |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý, ak to pomôže, ale je stickeykeys povolené? Nemyslím si, že je, ale je dobré šancu |
|
| |||
| |||
| To bol môj prvý, ale myslel som, že sa lepivými tlačidiel zapnuté a zdravotne postihnutých a nie šťastie? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc pri otvorení súboru! NÚDZOVÉ! | thrill91 | Všeobecné Software Chat | 2 | 3.októbra 2009 10:14 |
| I Need Help - Môj Tlačidlá klávesnice sú neusporiadaný | Iron_Aden | Operačné systémy Windows | 9 | 12.září 2009 02:36 |
| IE7 v xp. všetky tlačidlá a lišty chýba | Chang | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 7. júna 2009 00:03 |
| Ako zakázať vypnutie tlačidla v Linuxe? | skillzfields | Linux & Alternatívne OS | 1 | 4. júna 2009 06:51 |
| Toshiba Satellite mediálnych tlačidiel | sxoxuxnxdx | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 7. januára 2008 19:35 |
| Thread Tools | |
| |