![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Φορητός υπολογιστής μου έχει μια ATI Radeon HD 3470 gfx κάρτα και τα 256MB - έτσι λέει, για το σύστημα πληροφοριών. Πρέπει να εκτελέσω "Μπορείτε να εκτελέσετε" στο διαδίκτυο που λέει για παράδειγμα. αν έχω Far Cry 2 λέει συνιστάται 512MB έχετε 1019mb gfx κάρτα; Πώς είναι αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η ιστοσελίδα είναι ανίχνευση λάθος υποθέτω.
| |||
| |||
| YER everythign άλλο, αλλά είναι σωστό! ίσως έχω και εγώ την κάρτα 1gig lol; |
|
| |||
| |||
| LOL, ναι, αλλά γιατί θα κάνει τα δικά σας ATI διαφορετικά σε όλους elses. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επιμερισμένη ram, ενδεχομένως; Γνωρίζω ορισμένες κάρτες κάνουμε και δίνουν ένα περίεργο όνομα, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ αυτό.
| |||
| |||
| Θα ήθελα να πιστεύω ότι η Windows spec ιδιότητες που απαριθμούνται στο σύστημα σε μια ιστοσελίδα που εντοπίζουν. Είναι σαφές ότι είναι λάθος ανίχνευση. Αν είχε κάρτα 1GB παράθυρα θα εντοπίσει αυτό το σύστημα πληροφόρησης επίσης. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η ιστοσελίδα είναι κατά βάση μια μαντέψετε τι τρέχει το σύστημά σας ...
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έχω μια ερώτηση Laptop | hitman0042 | Laptops, Κινητά & PDA | 11 | 28 Οκτ 2008 06:48 |
| Laptop Vista / XP ερώτηση | leland16 | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 21 Απρ 2008 08:04 |
| Ερώτηση Laptop | Demtschuk | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 6 Μαρ 2008 19:47 |
| Απλά μια γρήγορη ερώτηση σχετικά με το Laptop μου .. | sammcxo | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 31 Ιαν 2008 09:27 |
| Vista Desktop Ερώτηση σχετικά με την HP Laptop | JennB213 | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 7 Ιαν 2008 11:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |