![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj laptop ima ATI Radeon HD 3470 gfx card 256MB i njegove - kako piše na sustav informacija. Mi i pokrenite "Mogu ga pokrenete" na internetu piše za npr.. ako sam se Far Cry 2 on kaže preporučeno 512MB imate 1019mb gfx karticu? Kako je ovo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na web stranicama je otkrivanje ga krivo mislim.
| |||
| |||
| yer ali everythign drugo je u pravu! Možda bih to imati 1gig karticom lol? |
|
| |||
| |||
| LOL, da, ali zašto bi ATI napraviti različite yours to everyone elses. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zajednička ovnu, možda? Znam neke kartice učinite to i dajte im da je riječ o neobično ime, ali ne mogu misliti o tome.
| |||
| |||
| Bih vjerovati Windows spec. navedene u sustav svojstva preko otkrivanja website to. Jasno je otkrivanje ga krivo. Ako ste imati 1GB karticu prozora bi otkriti Internet in sistem informacije također. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na web stranicama je ustvari uzimanje pogodite što pokreće vaš sustav ...
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Imam laptop pitanje | hitman0042 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 11 | 28. listopad 2008 06:48 |
| Laptop Vista / XP pitanje | leland16 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 21. travanj 2008 08:04 |
| Laptop Pitanje | Demtschuk | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 6. ožujak 2008 19:47 |
| Just a quick pitanje o moj laptop .. | sammcxo | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 31 siječanj 2008 09:27 |
| Pitanje o Vidik Desktop Laptop HP | JennB213 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 7. siječanj 2008 11:00 |
| Thread Tools | |
| |