![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját laptop van egy ATI Radeon HD 3470 gfx-kártya és a 256MB - Szóval azt mondja a rendszer adatait. Mi i pálya "Can you run it" az interneten, hogy azt mondja pl. ha van Far Cry 2 ez mond ajánlott 512MB van 1019mb gfx-kártya? Hogy van ez? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A weboldal kimutatására, hogy rosszul gondolom.
| |||
| |||
| Yer everythign de más is van! Talán van egy 1gig kártya lol? |
|
| |||
| |||
| LOL, igen, de miért lenne, hogy a tiéd ATi különböző mindenki elses. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megosztott memória, esetleg? Tudom, hogy egyes kártyák csinálni, és hogy ez a furcsa név, de nem hiszem el.
| |||
| |||
| Azt bizalom a Windows rendszer spec felsorolt tulajdonságok egy website felderítése azt. Nyilvánvaló, hogy feltárják, hogy rossz. Ha már van egy 1GB kártya windows azt észleli, hogy a rendszer adatait is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A honlap alapvetően egy hiszem, hogy mi a rendszer fut ...
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nekem van egy laptop kérdés | hitman0042 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 11 | 28. október 2008 06:48 |
| Laptop Vista / XP kérdés | leland16 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 7 | 21. április 2008 08:04 |
| Laptop kérdés | Demtschuk | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 6. március 2008 19:47 |
| Csak egy gyors kérdés van a Laptop .. | sammcxo | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 31. január 2008 09:27 |
| Vista Desktop kérdés HP Laptop | JennB213 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 7. január 2008 11:00 |
| Téma eszközök | |
| |