![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj notebook má ATI Radeon HD 3470 GFX karta a jej 256megabajt - tak sa hovorí, na systémové informácie. Máme aj spustiť "Môžete spustiť" na internete sa píše napr. ak mám Ďalekom Cry 2 je napísané doporučené 512mb máte +1.019 megabajt GFX kartu? Ako je to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na stránkach je zistenie, že som zle odhadnúť.
| |||
| |||
| yer, ale everythign inak má pravdu! Možno som to mať 1GIG karta lol? |
|
| |||
| |||
| LOL, jo, ale prečo by ATi urobiť Vy rôznych všetkým elses. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sdílená ram, možná? Viem, že niektoré karty urobiť a dávajú jej divné meno, ale nemôže myslieť na to.
| |||
| |||
| Chtěl bych věřit Windows spec uvedené v systéme nehnuteľností cez webové stránky zistiť to. Je zrejmé, že je zistenie, že zle. Ak ste mať 1GB karta okien by zistiť, že v systéme tiež informácie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na stránkach je v podstate vezme hádať, čo váš systém beží ...
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Mám Laptop otázku | hitman0042 | Notebooky, Mobily a PDA | 11 | 28. október 2008 06:48 |
| Laptop Vista / XP otázku | leland16 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. apríla 2008 08:04 |
| Laptop Otázka | Demtschuk | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 6. marca 2008 19:47 |
| Len rýchly dotaz o mojom Laptop .. | sammcxo | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 31. január 2008 09:27 |
| Vista Desktop Otázka na notebook HP | JennB213 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 7. januára 2008 11:00 |
| Thread Tools | |
| |