по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

В реално време на мобилен Памет Статус Доклад & Монитор

Reply

Нишка Инструменти
Old 4 юли 2009 г., 08:17
Номер на групата

В реално време на мобилен Памет Статус Доклад & Монитор 0 минути намерих тази последна вечер и тя работи перфектно!

Нейната искал овен бустер / овен / памет оптимизатор за вашия мобилен!

Тя ще работи по всеки телефон може би по-добре от тези, с по-модерни Памет карти и построена през Памет съхранение. Нейната много харесват Apps получите за прозорци, които defrags паметта и повишава него. Той държи телефона при върха нагоре форма.

За да функционира, след като го инсталирате, трябва да се регистрирате код, просто тип 20 нули като 000000000 т.н. няма нужда да изпратя имейл или информация и безплатно обновяване на про както и

Връзка
http://gallery.mobile9.com/f/754457/

Това е връзката, аз имам след като влезе в моя телефон марка и модел на брой, но ако влезе във вашия собствен модел, ще го намерите на страницата си, както е добре.

Проверка на сайт също е чудесно за мобилни неща

http://www.mobile9.com/

Моята система: Фред

Процесор (и):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Дънната платка:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM памет:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Графична карта (и):
Gainward Nvidia GTX260 GoldenSample
Звукова карта:
Скоро:)
Hard Drive (и):
WD 250 GB 16MB
Оптично устройство (а):
LG DVD RW SATA
Дело / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Охлаждане:
Xigmatek Тъмен кон
Мрежа / Интернет:
3.6Mbps ADSL
Монитор (и):
Targa 19 "TFT Широкоекранен 16:9
Операционна система (и):
XP64Bit
Old 4 юли 2009 г., 12:34
Номер на групата

Без delving аз съм много по-справедливо, че това е незаконно.

Софтуерът не е, обаче, че изтеглянето мнение напукани, което е нарушаване на условията на всяко разумно прилагане разработчик.

Ако не можете да потвърдите, иначе Бих препоръчваме да откриете линк към законен изтеглите, когато е пълна версия изисква плащане.
Old 4 юли 2009 г., 12:54
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от 4D (Fordy (Форд) Оли View Post
Без delving аз съм много по-справедливо, че това е незаконно.

Софтуерът не е, обаче, че изтеглянето мнение напукани, което е нарушаване на условията на всяко разумно прилагане разработчик.

Ако не можете да потвърдите, иначе Бих препоръчваме да откриете линк към законен изтеглите, когато е пълна версия изисква плащане.
Язовир АЗ didnt дори мисля, когато съм виждал думата пукнати, че тя е незаконна, знам пукнати неща са, но АЗ didnt дори мисля, че ОК може Модификации изтриване или редактиране на моя пост него, така че връзките arnt там просто облицовам, че е незаконно, но не виждам информация за него е незаконно навсякъде.

Ами мисля, че като ти казвам Fordy, свободната демо isn't, но след това влизат, че 20 нули сериен да е пляскане

Може би сайта администрация може да вземе първия си пост и да съжалявам за това
Old 4 юли 2009 г., 14:32
Номер на групата

Не се тревожете пич, аз съм сигурен, че не е било умишлено.

Аз просто точка неща като това, така че хората добре осъзнават своята незаконосъобразност, и тя също така помага да се отказват от всякаква отговорност сайт, дори и повече, така, разбира се, ако връзката или нишка е изтрита.

Ще има търсене и да видим дали мога да намеря оригинален свалени за него.
Old 6 юли 2009 г., 09:52
Номер на групата

Цитат:
Не се тревожете пич, аз съм сигурен, че не е било умишлено.

Аз просто точка неща като това, така че хората добре осъзнават своята незаконосъобразност, и тя също така помага да се отказват от всякаква отговорност сайт, дори и повече, така, разбира се, ако връзката или нишка е изтрита.

Ще има търсене и да видим дали мога да намеря оригинален свалени за него.

Благодарение Fordy, sry I couldnt отговор рано CJ сайт е за няколко дни?

anyhows 100% wasn't умишлено Аз видях думата пляскане, но не и в живота си го мисля, мобилен софтуер се счупило така благодаря за това се сочи също, се радвам, че го

с уважение

Ozzie
Old 6 юли 2009 г., 10:19
Номер на групата

Да сървърите слезе за около 8 часа, и тогава евентуално да се върнете 15 часа-рано, което означава, някои пунктове бяха загубени за съжаление. Там е нишката някъде обяснява.

Да не споменавам то.

Намерих го на CNet тук:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16,99 за покупка - за

Аз не съм сигурен за това, което ти каза, че работи по всяко телефона, той казва Windows Mobile на тази CNet, а може би вашата надясно.
Old 12 юли 2009 г., 04:04
Номер на групата

Цитат:
Да сървърите слезе за около 8 часа, и тогава евентуално да се върнете 15 часа-рано, което означава, някои пунктове бяха загубени за съжаление. Там е нишката някъде обяснява.

Да не споменавам то.

Намерих го на CNet тук:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16,99 за покупка - за

Аз не съм сигурен за това, което ти каза, че работи по всяко телефона, той казва Windows Mobile на тази CNet, а може би вашата надясно.
Ааа OK Мислех, че CJ изчезнаха завинаги Благодаря за линка, аз имам тъй изтрити, че от моя телефон, wasn't съм сигурен дали тя е сигурна, дори

С уважение
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc