menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor

Reply

Thread Nástroje
Old 4. července 2009, 08:17
Dárce Skupina

Default Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor

Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor 0 minutami jsem našel tuto poslední noc, a funguje to perfektní!

Jeho jako berana posilovací / RAM / paměti optimalizátoru pro váš mobil!

Bude pracovat na jakémkoli telefonu, možná lepší o více moderních ty pam karet a postaven v mem skladování. Jeho velmi podobně jako apps dostanete za okny defrags paměti a podporuje ji. Drží váš telefon ve tvaru tip top.

Chcete-li si to do práce po instalaci se musíte zaregistrovat kód, zadejte 20 nulami rádi 000000000 etc není třeba poslat e-mailem nebo informací a zdarma přejít na vyšší verzi programu, stejně

Odkaz
http://gallery.mobile9.com/f/754457/

To je odkaz mám i po vstupu v telefonu volat a číslo modelu, ale když zadáte ve vlastním modelu jej najdete na stránce stejně.

Podívejte se na stránky taky, je skvělý pro mobilní obsah

http://www.mobile9.com/

Můj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základní deska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Paměť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Brzy:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chlazení:
Xigmatek Dark jezdec
Síť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokoúhlý 16:9
Operační systém (y):
XP64Bit
Old 4. července 2009, 12:34
Dárce Skupina

Bez delving mnohem dále jsem docela jistý, že je nezákonné.

Tento software je sám o sobě není, nicméně, že ke stažení je údajně krakovaná, což je porušení podmínek používání jakékoli příčetný vývojář.

Není-li vám může potvrdit, jinak bych navrhnout najdete odkaz na stažení legitimní, pokud plná verze vyžaduje platbu.
Old 4. července 2009, 12:54
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Bez delving mnohem dále jsem docela jistý, že je nezákonné.

Tento software je sám o sobě není, nicméně, že ke stažení je údajně krakovaná, což je porušení podmínek používání jakékoli příčetný vývojář.

Není-li vám může potvrdit, jinak bych navrhnout najdete odkaz na stažení legitimní, pokud plná verze vyžaduje platbu.
Dam I didnt dokonce myslet, když jsem viděl slovo krakovaná, že je to nezákonné, vím krakovaného věci jsou, ale i didnt dokonce si myslím, že ok mods můžete smazat můj post, nebo upravit tak, aby odkazy arnt tam jen zapouzdřit je nezákonné, ale i vidět žádné info o tom je nezákonné kdekoliv.

No myslím, že rád tě říct Fordy, volné demo isnt ale pak vstupují že 20 nulami sériové musí prasknout

Možná stránkách admin může trvat můj první příspěvek dolů a mrzí o tomto
Old 4. července 2009, 14:32
Dárce Skupina

Bez obav mate, jsem si jistý, že to nebylo úmyslné.

Jen jsem rád, že to místo, tak, že naši lidé vědomi jeho nezákonnost, a to také přispívá k zříkají jakékoliv zodpovědnosti místě, a to více, samozřejmě je-li na odkaz, nebo vlákno se zrušuje.

Dám si vyhledávání a podívejte se, jestli najdu originální stáhnout pro něj.
Old 6. července 2009, 09:52
Dárce Skupina

Citace:
Bez obav mate, jsem si jistý, že to nebylo úmyslné.

Jen jsem rád, že to místo, tak, že naši lidé vědomi jeho nezákonnost, a to také přispívá k zříkají jakékoliv zodpovědnosti místě, a to více, samozřejmě je-li na odkaz, nebo vlákno se zrušuje.

Dám si vyhledávání a podívejte se, jestli najdu originální stáhnout pro něj.

Díky Fordy, sry i couldnt odpověď dříve CJ místě byl pro několik dní?

anyhows 100% wasn't úmyslné Viděl jsem slovo bezva, ale není v mém životě jsem myslím mobilní software krakované být rád, že díky za bodování to taky rád, že jste

pozdravy

Ozzie
Old 6. července 2009, 10:19
Dárce Skupina

Jo servery sstoupili asi 8 hodin, a pak byly nakonec reset do 15 hodin dříve, to znamená, některé příspěvky byly bohužel ztraceny. Je tu někde vlákno vysvětlování.

To nestojí za řeč.

Našel jsem ho na CNET zde:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16.99 koupit - asi

Nejsem si jistý, co jste řekl, že pracuje na každém telefonu, říká, že na Windows Mobile CNET, ale možná vaše právo.
Old 12. července 2009, 04:04
Dárce Skupina

Citace:
Jo servery sstoupili asi 8 hodin, a pak byly nakonec reset do 15 hodin dříve, to znamená, některé příspěvky byly bohužel ztraceny. Je tu někde vlákno vysvětlování.

To nestojí za řeč.

Našel jsem ho na CNET zde:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16.99 koupit - asi

Nejsem si jistý, co jste řekl, že pracuje na každém telefonu, říká, že na Windows Mobile CNET, ale možná vaše právo.
Ahh ok Myslel jsem, že CJ je pryč navždy Díky za odkaz, já se od té doby se vypouští, že z mého telefonu, i wasn't jistý, je-li to i bezpečné

Pozdravy
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Prosinec AV-komparativy Zpráva evilfantasy Virus, spyware a bezpečnost 7 3. ledna 2009 18:43
Přeformátováním-zálohování v reálném čase pest79456 Obecné Software Chat 1 30. srpna 2008 04:19
Quick Time stává skutečnou bolest, opravdu rychle ... cheesepuff Multimedia & Kodeky 2 19. června 2008 10:42
Donator status Eltocliousus Společenství Novinky a chat 5 25. duben 2008 09:07
Upgrade zdarma na Donator Status Hybr! D Společenství Novinky a chat 18 20 leden 2008 14:51
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.