![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor 0 minutami jsem našel tuto poslední noc, a funguje to perfektní!
Jeho jako berana posilovací / RAM / paměti optimalizátoru pro váš mobil! Bude pracovat na jakémkoli telefonu, možná lepší o více moderních ty pam karet a postaven v mem skladování. Jeho velmi podobně jako apps dostanete za okny defrags paměti a podporuje ji. Drží váš telefon ve tvaru tip top. Chcete-li si to do práce po instalaci se musíte zaregistrovat kód, zadejte 20 nulami rádi 000000000 etc není třeba poslat e-mailem nebo informací a zdarma přejít na vyšší verzi programu, stejně Odkaz http://gallery.mobile9.com/f/754457/ To je odkaz mám i po vstupu v telefonu volat a číslo modelu, ale když zadáte ve vlastním modelu jej najdete na stránce stejně. Podívejte se na stránky taky, je skvělý pro mobilní obsah http://www.mobile9.com/ Můj systém: Fred
|
|
| |||
| |||
| Bez delving mnohem dále jsem docela jistý, že je nezákonné. Tento software je sám o sobě není, nicméně, že ke stažení je údajně krakovaná, což je porušení podmínek používání jakékoli příčetný vývojář. Není-li vám může potvrdit, jinak bych navrhnout najdete odkaz na stažení legitimní, pokud plná verze vyžaduje platbu. |
|
| |||
| |||
| Citace:
I didnt dokonce myslet, když jsem viděl slovo krakovaná, že je to nezákonné, vím krakovaného věci jsou, ale i didnt dokonce si myslím, že ok mods můžete smazat můj post, nebo upravit tak, aby odkazy arnt tam jen zapouzdřit je nezákonné, ale i vidět žádné info o tom je nezákonné kdekoliv.No myslím, že rád tě říct Fordy, volné demo isnt ale pak vstupují že 20 nulami sériové musí prasknout ![]() Možná stránkách admin může trvat můj první příspěvek dolů a mrzí o tomto |
|
| |||
| |||
| Bez obav mate, jsem si jistý, že to nebylo úmyslné. Jen jsem rád, že to místo, tak, že naši lidé vědomi jeho nezákonnost, a to také přispívá k zříkají jakékoliv zodpovědnosti místě, a to více, samozřejmě je-li na odkaz, nebo vlákno se zrušuje. Dám si vyhledávání a podívejte se, jestli najdu originální stáhnout pro něj. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Díky Fordy, sry i couldnt odpověď dříve CJ místě byl pro několik dní? anyhows 100% wasn't úmyslné Viděl jsem slovo bezva, ale není v mém životě jsem myslím mobilní software krakované být rád, že díky za bodování to taky rád, že jste pozdravy Ozzie |
|
| |||
| |||
| Jo servery sstoupili asi 8 hodin, a pak byly nakonec reset do 15 hodin dříve, to znamená, některé příspěvky byly bohužel ztraceny. Je tu někde vlákno vysvětlování. To nestojí za řeč. Našel jsem ho na CNET zde: http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html $ 16.99 koupit - asi Nejsem si jistý, co jste řekl, že pracuje na každém telefonu, říká, že na Windows Mobile CNET, ale možná vaše právo. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Myslel jsem, že CJ je pryč navždy Díky za odkaz, já se od té doby se vypouští, že z mého telefonu, i wasn't jistý, je-li to i bezpečnéPozdravy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Prosinec AV-komparativy Zpráva | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnost | 7 | 3. ledna 2009 18:43 |
| Přeformátováním-zálohování v reálném čase | pest79456 | Obecné Software Chat | 1 | 30. srpna 2008 04:19 |
| Quick Time stává skutečnou bolest, opravdu rychle ... | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 2 | 19. června 2008 10:42 |
| Donator status | Eltocliousus | Společenství Novinky a chat | 5 | 25. duben 2008 09:07 |
| Upgrade zdarma na Donator Status | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 18 | 20 leden 2008 14:51 |
| Thread Nástroje | |
| |