μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Σε πραγματικό χρόνο για Κινητά μνήμης Έκθεση Παρακολούθησης &

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιουλίου 2009, 08:17
Ομάδα Δωρητών

Default Σε πραγματικό χρόνο για Κινητά μνήμης Έκθεση Παρακολούθησης &

Σε πραγματικό χρόνο για Κινητά μνήμης Έκθεση Παρακολούθησης & 0 λεπτά πριν το βρήκα αυτό το τελευταίο βράδυ και λειτουργεί τέλεια!

Το σαν ένα αναμνηστικό RAM / ram / Optimizer μνήμης για το κινητό σας!

Θα συνεργαστεί για οποιοδήποτε τηλέφωνο ίσως καλύτερα για την πιο σύγχρονη θέσεων με mem κάρτες και ενσωματωμένο στο mem αποθήκευσης. Το πολύ πολύ, όπως το έχετε εφαρμογές για τα παράθυρα που defrags μνήμη και ενισχύει αυτή. Κρατά το τηλέφωνό σας στην άκρη πάνω σχήμα.

Για να πάρετε την εργασία μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει να καταχωρήσετε έναν κωδικό, απλά πληκτρολογήστε 20 μηδενικά όπως 000000000 κτλ δεν πρέπει να στείλετε e-mail ή λεπτομέρειες και δωρεάν αναβάθμιση σε pro και

Σύνδεσμός
http://gallery.mobile9.com/f/754457/

Αυτή είναι η σχέση μου, μετά την είσοδό μου στο τηλέφωνο μου κάνει και αριθμό μοντέλου, αλλά αν τεθεί σε μοντέλο το δικό σας θα το βρείτε στη σελίδα σας επίσης.

Ρίξτε μια ματιά στο site και εγώ, είναι μεγάλη για τα κινητά πράγματα

http://www.mobile9.com/

Το σύστημά μου: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Motherboard:
Asus P5B Premium Vista Edition
Μνήμες:
4GB DDR2 XMS2 Corsair @ 280Mhz
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Κάρτα Ήχου:
Σύντομα:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Υπόθεση / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Ψύξη:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ες):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Operating System (s):
XP64Bit
Old 4 Ιουλίου 2009, 12:34
Ομάδα Δωρητών

Χωρίς να ψάξω πολύ περισσότερο Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η παράνομη.

Το λογισμικό αυτό καθαυτό, δεν είναι, ωστόσο, ότι είναι δήθεν κατεβάσετε πυρολυμένα, η οποία παραβιάζει τους όρους της εν σώφρονων εφαρμογή του έργου.

Εάν δεν μπορείτε να επιβεβαιώσετε άλλως Είχα προτείνουμε να βρείτε μια σύνδεση σε ένα νόμιμο download, όταν μια πλήρης έκδοση απαιτεί πληρωμή.
Old 4 Ιουλίου 2009, 12:54
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Χωρίς να ψάξω πολύ περισσότερο Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η παράνομη.

Το λογισμικό αυτό καθαυτό, δεν είναι, ωστόσο, ότι είναι δήθεν κατεβάσετε πυρολυμένα, η οποία παραβιάζει τους όρους της εν σώφρονων εφαρμογή του έργου.

Εάν δεν μπορείτε να επιβεβαιώσετε άλλως Είχα προτείνουμε να βρείτε μια σύνδεση σε ένα νόμιμο download, όταν μια πλήρης έκδοση απαιτεί πληρωμή.
Dam I didn't σκέφτονται ακόμη και όταν δει τη λέξη πυρολυμένου ότι ήταν παράνομη, ξέρω πυρολυμένου πράγματα, αλλά εγώ πιστεύω ότι ακόμα didn't ok μπορεί mods μου μετά τη διαγραφή ή την επεξεργαστείτε, ώστε οι σύνδεσμοι Arnt υπάρχει μόνο εγκλείω σε θήκη είναι παράνομη, αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν πληροφορίες για να είναι παράνομη πουθενά.

Λοιπόν νομίζω όπως ήδη πει Fordy, το demo isn't ελεύθερη είσοδο, αλλά στη συνέχεια ότι το 20 μηδενικά σειριακό πρέπει να είναι η ρωγμή

ίσως site admin μπορεί να πάρει την πρώτη μου θέση και τη λύπη μου
Old 4 Ιουλίου 2009, 14:32
Ομάδα Δωρητών

Mate Μην ανησυχείτε, είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν σκόπιμη.

Απλά πράγματα, όπως το σημείο αυτό, έτσι ώστε ο κόσμος μας γνωρίζει την παρανομία, και βοηθά επίσης στο να αποποιούνται οποιασδήποτε ευθύνης site, ακόμη περισσότερο, αν φυσικά η σύνδεση ή το νήμα διαγράφεται.

Θα πάρω μια αναζήτηση και να δούμε αν μπορούν να βρουν ένα πρωτότυπο στοιχείο λήψης για αυτήν.
Old 6 Ιουλίου 2009, 09:52
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Mate Μην ανησυχείτε, είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν σκόπιμη.

Απλά πράγματα, όπως το σημείο αυτό, έτσι ώστε ο κόσμος μας γνωρίζει την παρανομία, και βοηθά επίσης στο να αποποιούνται οποιασδήποτε ευθύνης site, ακόμη περισσότερο, αν φυσικά η σύνδεση ή το νήμα διαγράφεται.

Θα πάρω μια αναζήτηση και να δούμε αν μπορούν να βρουν ένα πρωτότυπο στοιχείο λήψης για αυτήν.

Χάρη Fordy, sry i couldnt απάντηση νωρίτερα CJ site ήταν κάτω για μερικές μέρες;

anyhows 100% wasn't σκόπιμη Είδα την λέξη κρακ, αλλά δεν έκανε στη ζωή μου πιστεύω κινητό λογισμικό πυρολυμένου ήθελα να ευχαριστήσω για όλα δείχνουν ότι θα καθορίζονται επίσης, ευτυχής που έκανες

χαιρετισμοί

Ozzie
Old 6 Ιουλίου 2009, 10:19
Ομάδα Δωρητών

Ναι διακομιστές μειώθηκε για περίπου 8 ώρες, και στη συνέχεια επαναφέρετε τελικά σε 15 ώρες νωρίτερα, δηλαδή ορισμένες θέσεις που χάθηκαν δυστυχώς. Υπάρχει ένα νήμα κάπου εξηγεί.

Δεν είναι τίποτα.

Το βρήκα στις CNet εδώ:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16,99 για την αγορά - για

Δεν είμαι σίγουρος για το τι σας είπε ότι εργάζεται για οποιοδήποτε τηλέφωνο, που λέει ότι τα Windows Mobile για CNet, αλλά ίσως και το δικαίωμά σας.
Old 12 Ιουλίου 2009, 04:04
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Ναι διακομιστές μειώθηκε για περίπου 8 ώρες, και στη συνέχεια επαναφέρετε τελικά σε 15 ώρες νωρίτερα, δηλαδή ορισμένες θέσεις που χάθηκαν δυστυχώς. Υπάρχει ένα νήμα κάπου εξηγεί.

Δεν είναι τίποτα.

Το βρήκα στις CNet εδώ:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16,99 για την αγορά - για

Δεν είμαι σίγουρος για το τι σας είπε ότι εργάζεται για οποιοδήποτε τηλέφωνο, που λέει ότι τα Windows Mobile για CNet, αλλά ίσως και το δικαίωμά σας.
Ahh ok Νόμιζα ότι είχε φύγει για πάντα CJ Ευχαριστούμε για την σύνδεση, και ότι από τότε έχουν διαγραφεί από το τηλέφωνό μου, i wasn't σίγουρος αν είναι ασφαλές ακόμη και

Χαιρετισμοί
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεκέμβριος-AV συγκριτικούς Έκθεση evilfantasy Virus, Spyware & Ασφάλεια 7 3η Ιανουαρίου 2009 18:43
Επαναμορφοποίηση πραγματικό χρόνο εφεδρική pest79456 Γενικά Λογισμικό Chat 1 30 Αυγ 2008 04:19
Quick Time είναι να μετατραπεί σε πραγματικό πόνο, πραγματικά γρήγορα ... cheesepuff Multimedia & Codecs 2 19 Ιουν 2008 10:42
Donator καθεστώς Eltocliousus Κοινότητας Νέα & Chat 5 25 Απρ 2008 09:07
Δωρεάν αναβάθμιση σε Donator Status Hybr! Δ Κοινότητας Νέα & Chat 18 20 Ιαν 2008 14:51
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.