kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor

Reply

Téma eszközök
Old Július 4 2009, 08:17
Donor Group

Default Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor

Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor 0 perc ezelőtt találta, hogy ez az utolsó éjszaka, és tökéletesen működik!

Ennek, mint egy kos booster / RAM / memória-optimalizáló az Ön mobil!

Meg fog működni minden telefon talán jobb a modernebb is a mem kártyát és a beépített mem tárolására. A nagyon hasonló az apps kap a Windows defrags memóriát, és növeli azt. Azt tartja a telefont, a hegy tetején alakú.

Ahhoz, hogy működjön a telepítés után meg kell regisztrálni a kódot, csak a típus 20 nullákkal mint 000000000 stb nem kell, hogy küldjön e-mailt, vagy részleteket és ingyenes frissítést, hogy pro és

Láncszem
http://gallery.mobile9.com/f/754457/

Ezt a linket kaptam, miután be, hogy a telefon és a modell száma, de ha beírja a saját modell található meg az oldalon is.

Tekintse meg az oldalon is nagy a mobil cuccok

http://www.mobile9.com/

My System: Fred

Processzor (ok):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Alaplap:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM memória:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafikus kártya (k):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Hangkártya:
Hamarosan:)
Merevlemez (ek):
WD 250 GB 16MB
Optikai meghajtó (k):
LG DVD RW SATA
Case / tápegység:
CM Elite/OCZ780MXS
Hűtés:
Xigmatek Dark Knight
Hálózat / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ok):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operációs rendszer (ek):
XP64Bit
Old Július 4 2009, 12:34
Donor Group

Anélkül delving sokkal tovább vagyok elég biztos benne, hogy ez illegális.

A szoftver önmagában nem, azonban, hogy a letöltés állítólag krakkolt, amely megszegi a feltételeket bármely sane alkalmazás fejlesztője.

Hacsak nem lehet megerősíteni más Én javaslom neked egy linket a letöltés jogos, ha a teljes verziót igényel fizetés.
Old Július 4 2009, 12:54
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Anélkül delving sokkal tovább vagyok elég biztos benne, hogy ez illegális.

A szoftver önmagában nem, azonban, hogy a letöltés állítólag krakkolt, amely megszegi a feltételeket bármely sane alkalmazás fejlesztője.

Hacsak nem lehet megerősíteni más Én javaslom neked egy linket a letöltés jogos, ha a teljes verziót igényel fizetés.
Dam I didnt is gondol, amikor láttam a szó krakkolt, hogy illegális, tudom krakkolt dolog, de én is úgy gondolom, hogy didnt OK lehet mods törölhetem postán vagy szerkeszteni, hogy a linkek Arnt ott csak beládáz ez illegális, de nincs információ róla, hogy az illegális sehova.

Nos azt hiszem, igen, mint mondjuk Fordy az ingyenes demo isnt de azután, hogy a belépő 20 soros nullákkal kell a kiváló

Talán Adminisztrálási vehet első post, és Elnézést
Old Július 4 2009, 14:32
Donor Group

Semmi gond haver, biztos vagyok benne, hogy nem volt szándékos.

Most pont ilyen dolgokat ki, hogy az emberek tudatában, hogy a törvénytelenség, és abban is segít, hogy elutasítanak minden olyan site felelősség, annál is inkább, persze, ha a linket vagy téma törölve.

Én is a keresés, és ha talál egy eredeti letölteni azt.
Old Július 6 2009, 09:52
Donor Group

Idézet:
Semmi gond haver, biztos vagyok benne, hogy nem volt szándékos.

Most pont ilyen dolgokat ki, hogy az emberek tudatában, hogy a törvénytelenség, és abban is segít, hogy elutasítanak minden olyan site felelősség, annál is inkább, persze, ha a linket vagy téma törölve.

Én is a keresés, és ha talál egy eredeti letölteni azt.

Köszönet Fordy, sry i couldnt válasz hamarabb CJ helyén volt, meg néhány nap alatt?

anyhows 100% wasn't szándékos Láttam a szó kiváló, de nem az én életem is azt hiszem, a mobil szoftver krakkolt ilyesmi kösz mutatott ki is örülök, ha nem

üdvözlettel

Ozzie
Old Július 6 2009, 10:19
Donor Group

Persze a szerverek lement mintegy 8 órán keresztül, és aztán végül visszaáll 15 órával korábban, azaz néhány hozzászólás sajnos elveszett. Van egy téma valahol megmagyarázza.

Nem tesz semmit.

Azt találták, hogy a CNET itt:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16.99 vásárolni - About

Nem vagyok biztos benne, hogy amit mondott, hogy dolgozik, bármilyen telefonról, azt mondja, hogy a Windows Mobile-on CNET, de talán jobbra.
Old Július 12 2009, 04:04
Donor Group

Idézet:
Persze a szerverek lement mintegy 8 órán keresztül, és aztán végül visszaáll 15 órával korábban, azaz néhány hozzászólás sajnos elveszett. Van egy téma valahol megmagyarázza.

Nem tesz semmit.

Azt találták, hogy a CNET itt:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16.99 vásárolni - About

Nem vagyok biztos benne, hogy amit mondott, hogy dolgozik, bármilyen telefonról, azt mondja, hogy a Windows Mobile-on CNET, de talán jobbra.
Ahh OK Azt hittem, CJ elment örökre Kösz a linket, azóta törölt, hogy a telefon, i wasn't persze, ha még a biztonságos

Üdvözlettel
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
December AV-közép-jelentés evilfantasy Vírus, kémprogram és biztonság 7 3. január 2009 18:43
Újra-valós idejű biztonsági mentés pest79456 General Chat szoftver 1 30. augusztus 2008 04:19
Quick Time válik igazi fájdalom, nagyon gyors ... cheesepuff Multimédia és kodekek 2 19. június 2008 10:42
Donator status Eltocliousus Közösségi Hírek & Chat 5 25. április 2008 09:07
Ingyenes Frissítés Donator Status Hybr! D Közösségi Hírek & Chat 18 20. január 2008 14:51
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.