![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor 0 perc ezelőtt találta, hogy ez az utolsó éjszaka, és tökéletesen működik!
Ennek, mint egy kos booster / RAM / memória-optimalizáló az Ön mobil! Meg fog működni minden telefon talán jobb a modernebb is a mem kártyát és a beépített mem tárolására. A nagyon hasonló az apps kap a Windows defrags memóriát, és növeli azt. Azt tartja a telefont, a hegy tetején alakú. Ahhoz, hogy működjön a telepítés után meg kell regisztrálni a kódot, csak a típus 20 nullákkal mint 000000000 stb nem kell, hogy küldjön e-mailt, vagy részleteket és ingyenes frissítést, hogy pro és Láncszem http://gallery.mobile9.com/f/754457/ Ezt a linket kaptam, miután be, hogy a telefon és a modell száma, de ha beírja a saját modell található meg az oldalon is. Tekintse meg az oldalon is nagy a mobil cuccok http://www.mobile9.com/ My System: Fred
|
|
| |||
| |||
| Anélkül delving sokkal tovább vagyok elég biztos benne, hogy ez illegális. A szoftver önmagában nem, azonban, hogy a letöltés állítólag krakkolt, amely megszegi a feltételeket bármely sane alkalmazás fejlesztője. Hacsak nem lehet megerősíteni más Én javaslom neked egy linket a letöltés jogos, ha a teljes verziót igényel fizetés. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
I didnt is gondol, amikor láttam a szó krakkolt, hogy illegális, tudom krakkolt dolog, de én is úgy gondolom, hogy didnt OK lehet mods törölhetem postán vagy szerkeszteni, hogy a linkek Arnt ott csak beládáz ez illegális, de nincs információ róla, hogy az illegális sehova.Nos azt hiszem, igen, mint mondjuk Fordy az ingyenes demo isnt de azután, hogy a belépő 20 soros nullákkal kell a kiváló ![]() Talán Adminisztrálási vehet első post, és Elnézést |
|
| |||
| |||
| Semmi gond haver, biztos vagyok benne, hogy nem volt szándékos. Most pont ilyen dolgokat ki, hogy az emberek tudatában, hogy a törvénytelenség, és abban is segít, hogy elutasítanak minden olyan site felelősség, annál is inkább, persze, ha a linket vagy téma törölve. Én is a keresés, és ha talál egy eredeti letölteni azt. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Köszönet Fordy, sry i couldnt válasz hamarabb CJ helyén volt, meg néhány nap alatt? anyhows 100% wasn't szándékos Láttam a szó kiváló, de nem az én életem is azt hiszem, a mobil szoftver krakkolt ilyesmi kösz mutatott ki is örülök, ha nem üdvözlettel Ozzie |
|
| |||
| |||
| Persze a szerverek lement mintegy 8 órán keresztül, és aztán végül visszaáll 15 órával korábban, azaz néhány hozzászólás sajnos elveszett. Van egy téma valahol megmagyarázza. Nem tesz semmit. Azt találták, hogy a CNET itt: http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html $ 16.99 vásárolni - About Nem vagyok biztos benne, hogy amit mondott, hogy dolgozik, bármilyen telefonról, azt mondja, hogy a Windows Mobile-on CNET, de talán jobbra. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Azt hittem, CJ elment örökre Kösz a linket, azóta törölt, hogy a telefon, i wasn't persze, ha még a biztonságosÜdvözlettel |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| December AV-közép-jelentés | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 3. január 2009 18:43 |
| Újra-valós idejű biztonsági mentés | pest79456 | General Chat szoftver | 1 | 30. augusztus 2008 04:19 |
| Quick Time válik igazi fájdalom, nagyon gyors ... | cheesepuff | Multimédia és kodekek | 2 | 19. június 2008 10:42 |
| Donator status | Eltocliousus | Közösségi Hírek & Chat | 5 | 25. április 2008 09:07 |
| Ingyenes Frissítés Donator Status | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 18 | 20. január 2008 14:51 |
| Téma eszközök | |
| |