פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

זמן אמת זיכרון נייד דו"ח מצב & צג

Reply

שרשרת כלים
Old 4 יולי 2009, 08:17
קבוצת תורמים

Default זמן אמת זיכרון נייד דו"ח מצב & צג

זמן אמת זיכרון נייד דו"ח מצב 0 & צג לפני דקות מצאתי את זה אתמול בלילה, וזה עובד מושלם!

את רוצה מגבר רם / רם / זיכרון האופטימיזציה של הנייד שלך!

זה יעבוד על כל טלפון, אולי טוב יותר על אלה עם יותר מ המודרנית ואת כרטיסי אחסון מובנה מ. את מאוד אוהבת את Apps תקבל עבור חלונות defrags זיכרון ו boosts זה. זה שומר את הטלפון ב עצה הדף צורה.

כדי לקבל את זה כדי לפעול לאחר התקנת אותו, אתה צריך לרשום קוד, רק סוג 20 אפסים כמו 000000000 וכו 'לא צריך לשלוח דוא"ל או פרטים וחופשי מקצועית כדי לשדרג גם

קישור
http://gallery.mobile9.com/f/754457/

כלומר יש לי את הקישור אחרי להזין את דגם הטלפון מספר, אבל אם אתה מזין את עצמו מודל תמצאו אותו בדף שלך גם כן.

בדוק את האתר מדי, הוא נהדר עבור ניידים דברים

http://www.mobile9.com/

המערכת שלי: פרד

מעבד (ים):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
לוח האם:
ASUS P5B Premium Vista Edition
זיכרון RAM:
4GB DDR2 Corsair XMS2 @ 280Mhz
כרטיס מסך (S):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
כרטיס קול:
בקרוב:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
כונן אופטי (S):
ה-DVD RW LG SATA
Case / PSU:
סי Elite/OCZ780MXS
Cooling:
Xigmatek Dark Knight
רשת / אינטרנט:
3.6mbps ADSL
צג (S):
Targa 19 'Widescreen TFT 16:9
מערכת הפעלה (S):
XP64Bit
Old 4 יולי 2009, 12:34
קבוצת תורמים

בלי הרבה delving נוספת אני די בטוח שזה לא חוקי.

התוכנה עצמה היא לא, עם זאת, ההורדה supposedly מפוצץ, שהיא הפרת תנאי כלשהו שפוי למפתח היישום.

אלא אם כן אתה יכול לאשר אחרת הייתי מציע לך למצוא קישור להורדה לגיטימי, בו גרסה מלאה מחייבת תשלום.
Old 4 יולי 2009, 12:54
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 4d (Fordy (פורד) אולי View Post
בלי הרבה delving נוספת אני די בטוח שזה לא חוקי.

התוכנה עצמה היא לא, עם זאת, ההורדה supposedly מפוצץ, שהיא הפרת תנאי כלשהו שפוי למפתח היישום.

אלא אם כן אתה יכול לאשר אחרת הייתי מציע לך למצוא קישור להורדה לגיטימי, בו גרסה מלאה מחייבת תשלום.
סכר אני גם חושב didn't כאשר ראיתי את המילה מפוצץ כי זה היה בלתי חוקי, אני יודע מפוצץ דברים, אבל אני גם חושב שזה didn't אישור mods יכול למחוק את ההודעה או לערוך אותו, כך הקישורים arnt יש רק incase היא בלתי חוקית, אבל אני לא רואה שום מידע על זה להיות בלתי חוקית בכל מקום.

ובכן, אני חושב כמו לומר לך Fordy, ללא תשלום, הדגמה isn't להיכנס אבל אז זה 20 אפסים סדרתי יש את הסדק

אולי מנהל האתר יכול לקחת את ההודעה הראשונה למטה ואת מצטערת על זה
Old 4 יולי 2009, 14:32
קבוצת תורמים

אל דאגה חבר, אני לא בטוח שזה היה בכוונה תחילה.

אני פשוט אוהב את הצבע דברים החוצה, כך שאנשים שלנו מודעים חוקיות שלה, והיא גם מסייעת לאתר להכחיש כל אחריות, אפילו יותר, כך כמובן אם הקישור פתיל או נמחק.

אמסר חיפוש ולראות אם אני יכול למצוא מקורית להוריד את זה.
Old 6 יולי 2009, 09:52
קבוצת תורמים

ציטוט:
אל דאגה חבר, אני לא בטוח שזה היה בכוונה תחילה.

אני פשוט אוהב את הצבע דברים החוצה, כך שאנשים שלנו מודעים חוקיות שלה, והיא גם מסייעת לאתר להכחיש כל אחריות, אפילו יותר, כך כמובן אם הקישור פתיל או נמחק.

אמסר חיפוש ולראות אם אני יכול למצוא מקורית להוריד את זה.

תודה Fordy, sry אני couldnt תגובה במוקדם אתר ג 'יי היה למטה במשך כמה ימים?

anyhows 100% wasn't התכונותי ראיתי את המילה הסדק, אך לא עשו לי בחיים אני חושבת ניידים תוכנות לפקוע ככה תודה על הצבעה זה גם שמח שעשית

דרישת שלום

Ozzie
Old 6 יולי 2009, 10:19
קבוצת תורמים

כן השרתים ירד בערך 8 שעות, והיינו אז בסופו של דבר ל 15 שעות לאפס לפני כן, כלומר כמה הודעות אבדו למרבה הצער. יש פה איפשהו המסביר התגובה.

אין בעד מה.

מצאתי את זה על CNet כאן:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16.99 לרכוש - על

אני לא בטוח לגבי מה שאמרת זה עובד על כל טלפון, הוא אומר כי ב-Windows Mobile CNet, אבל אולי את הזכות.
Old יולי 12 2009, 04:04
קבוצת תורמים

ציטוט:
כן השרתים ירד בערך 8 שעות, והיינו אז בסופו של דבר ל 15 שעות לאפס לפני כן, כלומר כמה הודעות אבדו למרבה הצער. יש פה איפשהו המסביר התגובה.

אין בעד מה.

מצאתי את זה על CNet כאן:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16.99 לרכוש - על

אני לא בטוח לגבי מה שאמרת זה עובד על כל טלפון, הוא אומר כי ב-Windows Mobile CNet, אבל אולי את הזכות.
אהה בסדר חשבתי ג 'יי נעלם לנצח תודה על הקישור, יש לי את זה מאז שנמחקו מן הטלפון שלי, אני בטוח wasn't אפילו אם הוא בטוח

דרישת שלום
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
דצמבר AV-Comparatives דווח evilfantasy וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 7 3rd ינואר 2009 18:43
Reformatting Real-Time גיבוי pest79456 כללי תוכנות צ 'אט 1 ה -30 לאוגוסט 2008 04:19
מהיר זמן נהיה ממש כאבים, ממש מהר ... cheesepuff מולטימדיה רכיבי Codec 2 19th יוני 2008 10:42
מצב Donator Eltocliousus קהילה חדשות וצ 'אטים 5 ה -25 לאפריל 2008 09:07
שדרוג חינם ל Donator מצב Hybr! ד קהילה חדשות וצ 'אטים 18 20 ינואר 2008 14:51
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.