![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor 0 minūtes pirms es uzskatīja, ka šajā pēdējā vakarā un tas strādā perfekti!
Tā kā auns pastiprinātājs / RAM / memory optimizētāju savā mobilajā! Tas strādās pie jebkura telefona varbūt labāk vairāk audzēs ar atmiņu kartēm un jābūvē atm uzglabāšanai. Tās ir ļoti daudz, piemēram, apps jums par logiem, kas defrags atmiņu un paaugstina to. Tas saglabā savu tālruni tip top formu. Lai iegūtu to darbu pēc instalēšanas, jums ir jāreģistrējas kodu, vienkārši ierakstiet 20 nullēm, piemēram, 000,000,000 utt nav nepieciešams, lai nosūtītu e-pastu vai ziņas un bez jaunināšanu uz pro, kā arī Saite http://gallery.mobile9.com/f/754457/ Tas ir saite Man pēc tam ievadīt mana telefona marka un modeļa numuru, bet, ja ievadāt savā modelī jūs atradīsiet to savā lapā kā labi. Pārbaudiet vietā arī ir lieliska mobilo stuff http://www.mobile9.com/ Mana sistēma: Fred
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bez delving vēl daudz es esmu diezgan pārliecināts, ka ir nelikumīgi.
Programmatūra pati par sevi nav, tomēr, ka lejupielāde ir domājams krekinga produkts, kas pārkāpj jebkuru normāls pieteikums attīstītājs noteikumiem. Ja vien jūs varat apstiprināt, citādi es gribētu ieteikt jums atrast saiti uz likumīgu download, kur pilnā versija pieprasa samaksu. Mana sistēma: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
I didn't pat domāju, kad esmu redzējis vārds krekinga, ka tā bija nelikumīga, es zinu krekinga lietas ir, bet i didn't pat domā, ka ok var Modi izdzēst manu pastu vai rediģēt to, lai links Arnt tur tikai incase tas ir nelikumīgs, bet es neredzu nekādu info par to ir nelikumīga jebkur.Nu es domāju, piemēram, ya teikt Fordy, bezmaksas demo isn't bet tad iebrauc, ka 20 nulles kārtas ir plaisa ![]() varbūt site admin var lietot manu pirmo ierakstu leju un atvainojos par šo |
|
|
|||
|
|||
|
Neraizējieties mate, es esmu pārliecināts, ka tā nebija apzināta.
Es tikai punkts lietām, piemēram, ka no tā, ka cilvēki mūsu apzinās savu nelikumību, un tas arī palīdz atteikties no jebkuras vietnes atbildība, vēl jo vairāk tāpēc, protams, ja saikne vai pavedienu svītro. Es ņemšu meklēšanas un redzēt, ja es nevaru atrast oriģinālu lejupielādēt to. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Paldies Fordy, sry i couldnt atbildi ātrāk CJ vietā bija noteiktas dažas dienas? anyhows 100% wasn't apzināta Esmu redzējis vārds plaisa, bet ne manā dzīvē bija es domāju, ka mobilo sakaru programmatūra būt sašķelts, piemēram, ka norādot to ārā arī priecīgs jūs paldies sveicieni Ozzie |
|
|
|||
|
|||
|
Yeah serveri samazinājās par aptuveni 8 stundas, un pēc tam beidzot reset 15 stundas agrāk, kas nozīmē, daži amati tika zaudēts diemžēl. Tur ir pavediens kaut kur skaidrojumu.
Nav par ko. Es atklāju to CNET šeit: http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html $ 16,99 iegādāties - par Es neesmu pārliecināts par to, ko jums teica, ka strādā uz jebkura tālruņa, ir teikts, Windows Mobile, ka CNET, bet varbūt jūsu tiesības. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Es domāju, CJ bija devusies uz visiem laikiem Paldies par saiti, man kopš tā jāsvītro, ka no mana telefona, i wasn't pārliecināts, vai tas ir pat drošiSveicieni |