rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 lip 2009, 08:17
Grupa dawcy

Default Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor

Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor 0 minut temu znalazłem tej ostatniej nocy i działa perfect!

Jej jak baran booster / RAM / Memory Optimizer na telefon komórkowy!

To będzie działać na każdym telefonie może lepiej na bardziej nowoczesne te z kart pamięci i wbudowany członków składu. Jego bardzo jak masz aplikacje dla systemu Windows, że defrags pamięci i wzmacnia go. Zachowuje telefonu tip top kształt.

Aby zmusić go do pracy po zainstalowaniu go, musisz zarejestrować kod, po prostu wpisz 20 zerami jak 000000000 itp nie ma potrzeby, aby wysłać e-mail lub szczegóły i bezpłatnego uaktualnienia do programów, jak również

Łącze
http://gallery.mobile9.com/f/754457/

To jest link Mam po wprowadzeniu w moim telefonie marka i numer modelu, ale jeśli wejdzie w swoim modelu znajdziesz go na stronie jak dobrze.

Sprawdź na stronie również jest wielkie rzeczy dla telefonów komórkowych

http://www.mobile9.com/

My System: Fred

Procesor (y):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Płyta główna:
Asus P5B Premium Vista Edition
Pamięć RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Karta graficzna (y):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Karta dźwiękowa:
Wkrótce:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chłodzenie:
Xigmatek Dark Knight
Sieć / Internet:
3.6Mb / s ADSL
Monitor (y):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operating System (-y):
XP64Bit
Old 4 lip 2009, 12:34
Grupa dawcy

Bez delving znacznie dalej jestem dość pewny, że to nielegalne.

Oprogramowanie nie jest jednak, że do pobrania jest rzekomo krakingu, która jest naruszeniem warunków stosowania wszelkich rozsądnych deweloperem.

Jeśli nie można potwierdzić w inny I'd proponujemy Państwu link do pobrania uzasadniony, gdy pełna wersja wymaga płatności.

My System: FordyPC

Procesor (y):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Płyta główna:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Pamięć RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Karta graficzna (y):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1 TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III 500W & Earthwatts
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (y):
2 x Acer P193WAd
Operating System (-y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4 lip 2009, 12:54
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Bez delving znacznie dalej jestem dość pewny, że to nielegalne.

Oprogramowanie nie jest jednak, że do pobrania jest rzekomo krakingu, która jest naruszeniem warunków stosowania wszelkich rozsądnych deweloperem.

Jeśli nie można potwierdzić w inny I'd proponujemy Państwu link do pobrania uzasadniony, gdy pełna wersja wymaga płatności.
Dam I didnt think nawet gdy widziałem wyraz krakowanej że nielegalne, wiem krakowanych rzeczy, ale i didnt nawet pomyśleć, że ok może mods mój post usunąć lub zmodyfikować, tak aby nie tylko linki Arnt incase jest nielegalne, ale nie widzę informacji o jego nielegalnych wszędzie.

Więc myślę, że jak ya say Fordy, wolna demo isnt ale następnie wprowadzając że 20 zer seryjny musi być crack

Być może administrator witryny może zająć mój pierwszy post w dół i Przepraszam za to
Old 4 lip 2009, 14:32
Grupa dawcy

No worries mate, Jestem pewien, że nie było celowe.

Ja tylko punkt, że takie rzeczy jak obecnie, dzięki czemu nasi ludzie świadomi jego niezgodności z prawem, a także pomaga odrzucają wszelką odpowiedzialność w miejscu, tym bardziej oczywiście jeśli łącze lub wątek został usunięty.

I'll have wyszukiwania i sprawdzić, czy mogę znaleźć oryginalnego pobrać go.
Old 6 lipca 2009, 09:52
Grupa dawcy

Cytat:
No worries mate, Jestem pewien, że nie było celowe.

Ja tylko punkt, że takie rzeczy jak obecnie, dzięki czemu nasi ludzie świadomi jego niezgodności z prawem, a także pomaga odrzucają wszelką odpowiedzialność w miejscu, tym bardziej oczywiście jeśli łącze lub wątek został usunięty.

I'll have wyszukiwania i sprawdzić, czy mogę znaleźć oryginalnego pobrać go.

Dzięki Fordy, sry i couldnt odpowiedź prędzej CJ miejsca dla kilku dni?

anyhows 100% wasnt celowe Widziałem wyraz kraku, ale nie w moim życiu nie myślę komórkowych oprogramowanie jest pęknięty tak dzięki wskazujące na to zbyt, glad you did

pozdrowienia

Ozzie
Old 6 lipca 2009, 10:19
Grupa dawcy

Tak serwerów zeszli na około 8 godzin, a następnie ostatecznie zostały przywrócone do 15 godzin wcześniej, co oznacza, że niektóre posty zostały utracone niestety. Jest gdzieś wątek wyjaśniający.

Nie wspominając to.

Znalazłem go na CNet tutaj:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

16,99 dolarów na zakup - na temat

Nie wiem, co pan powiedział to pracy na każdym telefonie, to mówi, że na Windows Mobile CNet, ale może po prawej stronie.
Old 12. lipca 2009, 04:04
Grupa dawcy

Cytat:
Tak serwerów zeszli na około 8 godzin, a następnie ostatecznie zostały przywrócone do 15 godzin wcześniej, co oznacza, że niektóre posty zostały utracone niestety. Jest gdzieś wątek wyjaśniający.

Nie wspominając to.

Znalazłem go na CNet tutaj:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

16,99 dolarów na zakup - na temat

Nie wiem, co pan powiedział to pracy na każdym telefonie, to mówi, że na Windows Mobile CNet, ale może po prawej stronie.
Ahh ok Myślałem, CJ był zawsze Dziękujemy za łącze i już usunięty, że z mojego telefonu, i wasnt pewno, nawet jeśli jest to bezpieczne

Pozdrowienia
Reply

Register

Zakładki