![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor 0 minut temu znalazłem tej ostatniej nocy i działa perfect!
Jej jak baran booster / RAM / Memory Optimizer na telefon komórkowy! To będzie działać na każdym telefonie może lepiej na bardziej nowoczesne te z kart pamięci i wbudowany członków składu. Jego bardzo jak masz aplikacje dla systemu Windows, że defrags pamięci i wzmacnia go. Zachowuje telefonu tip top kształt. Aby zmusić go do pracy po zainstalowaniu go, musisz zarejestrować kod, po prostu wpisz 20 zerami jak 000000000 itp nie ma potrzeby, aby wysłać e-mail lub szczegóły i bezpłatnego uaktualnienia do programów, jak również Łącze http://gallery.mobile9.com/f/754457/ To jest link Mam po wprowadzeniu w moim telefonie marka i numer modelu, ale jeśli wejdzie w swoim modelu znajdziesz go na stronie jak dobrze. Sprawdź na stronie również jest wielkie rzeczy dla telefonów komórkowych http://www.mobile9.com/ My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bez delving znacznie dalej jestem dość pewny, że to nielegalne.
Oprogramowanie nie jest jednak, że do pobrania jest rzekomo krakingu, która jest naruszeniem warunków stosowania wszelkich rozsądnych deweloperem. Jeśli nie można potwierdzić w inny I'd proponujemy Państwu link do pobrania uzasadniony, gdy pełna wersja wymaga płatności. My System: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
I didnt think nawet gdy widziałem wyraz krakowanej że nielegalne, wiem krakowanych rzeczy, ale i didnt nawet pomyśleć, że ok może mods mój post usunąć lub zmodyfikować, tak aby nie tylko linki Arnt incase jest nielegalne, ale nie widzę informacji o jego nielegalnych wszędzie.Więc myślę, że jak ya say Fordy, wolna demo isnt ale następnie wprowadzając że 20 zer seryjny musi być crack ![]() Być może administrator witryny może zająć mój pierwszy post w dół i Przepraszam za to |
|
| |||
| |||
| No worries mate, Jestem pewien, że nie było celowe. Ja tylko punkt, że takie rzeczy jak obecnie, dzięki czemu nasi ludzie świadomi jego niezgodności z prawem, a także pomaga odrzucają wszelką odpowiedzialność w miejscu, tym bardziej oczywiście jeśli łącze lub wątek został usunięty. I'll have wyszukiwania i sprawdzić, czy mogę znaleźć oryginalnego pobrać go. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Dzięki Fordy, sry i couldnt odpowiedź prędzej CJ miejsca dla kilku dni? anyhows 100% wasnt celowe Widziałem wyraz kraku, ale nie w moim życiu nie myślę komórkowych oprogramowanie jest pęknięty tak dzięki wskazujące na to zbyt, glad you did pozdrowienia Ozzie |
|
| |||
| |||
| Tak serwerów zeszli na około 8 godzin, a następnie ostatecznie zostały przywrócone do 15 godzin wcześniej, co oznacza, że niektóre posty zostały utracone niestety. Jest gdzieś wątek wyjaśniający. Nie wspominając to. Znalazłem go na CNet tutaj: http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html 16,99 dolarów na zakup - na temat Nie wiem, co pan powiedział to pracy na każdym telefonie, to mówi, że na Windows Mobile CNet, ale może po prawej stronie. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Myślałem, CJ był zawsze Dziękujemy za łącze i już usunięty, że z mojego telefonu, i wasnt pewno, nawet jeśli jest to bezpiecznePozdrowienia |
![]() |
|
| Zakładki |