![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În timp real Mobile Memory raport & Monitor 0 minute în urmă am găsit asta azi-noapte şi funcţionează perfect!
Sale ca un berbec rapel / berbec / memorie optimizator pentru dvs. mobil! Se va lucra pe orice tip de telefon, poate mai bine pe cele mai moderne cu mem carduri şi construită în mem de stocare. Are foarte mult ca te apps pentru Windows care defrags memorie şi stimulează-o. Se ţine telefonul în vârful sus forma. Pentru a face să funcţioneze după instalarea acestuia, va trebui sa te inregistrezi un cod, doar 20 de tip zero-uri, etc 000000000 ca nu este nevoie să trimiteţi un e-mail sau de detalii şi fără să faceţi upgrade la pro şi Link http://gallery.mobile9.com/f/754457/ Asta este link-ul de i-am dupa ce l-am introduce în telefonul meu face şi modelul de serie, dar, dacă intră în propriul model, veţi găsi pe pagina dumneavoastră, de asemenea. Uitaţi-vă la site-ul de asemenea, este foarte bun pentru chestii de telefonie mobilă http://www.mobile9.com/ Sistemul meu: Fred
|
|
| |||
| |||
| Fără delving mult mai mult Sunt destul de sigur că e ilegal. Software-ul în sine nu este, totuşi, că se presupune a descărca de cracare, care este încălcat în ceea ce priveşte orice cerere de dezvoltator, normal. Cu excepţia cazului în care vă poate confirma altfel Aş sugerăm să vă găsi un link către un download, în cazul în care o versiune completa necesită plată. |
|
| |||
| |||
| Citat:
I didnt chiar cred când am văzut cuvântul cracare că a fost ilegal, ştiu că lucrurile nu sunt crăpate, dar i didnt chiar cred că ok poate mods şterge meu post sau a edita o, aşa că link-urile de arnt acolo doar incase este ilegal, dar nu i se vedea informaţii despre el fiind ilegale oriunde.Ei bine eu cred ca tine spun Fordy, libera demo isnt dar apoi intră în care 20 de zerouri de serie trebuie să fie de crack ![]() Poate site-ul admin pot lua primul meu post în jos şi ne pare rău în legătură cu această |
|
| |||
| |||
| Nu vă faceţi griji amice, eu sunt sigur că nu a fost deliberat. Eu doar punct de lucruri de genul asta, asa ca oamenii nostru conştient de nelegalitate sale, şi-l ajută, de asemenea, să renunţe la orice site responsabilitate, cu atât mai mult, desigur, în cazul în care se leagă sau şirul se elimină. Voi avea o căutare şi de a se vedea dacă pot găsi un original pentru a descărca o. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Multumesc Fordy, sry i couldnt răspuns mai devreme CJ Site-ul a fost oprit pentru câteva zile? anyhows 100% wasn't deliberată Am văzut cuvântul crack, dar nu în viaţa mea nu cred că software-ul mobil să fie aşa de cracare mulţumiri pentru pointing it afară de asemenea, bucur că te-ai cu respect Ozzie |
|
| |||
| |||
| Da serverele fost timp de aproximativ 8 ore, şi apoi au fost în cele din urmă a reseta la 15 ore mai devreme, sensul unele posturi s-au pierdut, din păcate. Există un fir undeva explice. Nu-l menţionez. Am găsit-o pe CNET aici: http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html $ 16.99 de cumpărare - despre Nu sunt sigur de ceea ce tu ai spus-o de lucru de pe orice tip de telefon, scrie Windows Mobile pe care CNET, dar poate vă dreapta. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Am crezut că CJ a fost plecat pentru totdeauna Multumesc pentru link-ul, i-au eliminat de la faptul că de la telefonul meu, i wasn't sigur, chiar dacă este în siguranţăCu respect |
![]() |
|
| Marcaje |