menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor

Reply

Thread Tools
Old 4. júla 2009, 08:17
Darcu Skupina

Default Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor

Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor 0 minútami som našiel túto poslednú noc, a funguje to perfektné!

Jeho ako barana booster / RAM / pamäte optimalizátoru pre váš mobil!

Bude pracovať na ktoromkoľvek telefóne, možná lepší o viac moderných ty pam kariet a postavený v mem skladovanie. Jeho veľmi podobne ako apps dostanete za oknami defrags pamäte a podporuje ju. Drží váš telefón v tvare tip top.

Chcete-li si to do práce po inštalácii sa musíte zaregistrovať kód, zadajte 20 nulami radi 000000000 etc nie je potrebné poslať e-mailom alebo informácií a bezplatne prejsť na vyššiu verziu programu, rovnako

Odkaz
http://gallery.mobile9.com/f/754457/

To je odkaz mám aj po nadobudnutí telefónu volať a číslo modelu, ale keď zadáte vo vlastnom modeli ho nájdete na stránke rovnako.

Pozrite sa na stránky taky, je skvelý pre mobilný obsah

http://www.mobile9.com/

Môj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základná doska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Pamäť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Čoskoro:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chladenie:
Xigmatek Dark jazdec
Sieť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokouhlý 16:9
Operačný systém (y):
XP64Bit
Old 4. júla 2009, 12:34
Darcu Skupina

Bez delving oveľa ďalej som celkom istý, že je nezákonné.

Tento softvér je sám o sebe nie je, však, že k stiahnutiu je údajne krakovaný, čo je porušenie podmienok používania akejkoľvek příčetný vývojár.

Není-li vám môže potvrdiť, inak by som navrhnúť nájdete odkaz na stiahnutie legitímne, ak plná verzia vyžaduje platbu.
Old 4. júla 2009, 12:54
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal 4D (Ford (Ford) Ollie View Post
Bez delving oveľa ďalej som celkom istý, že je nezákonné.

Tento softvér je sám o sebe nie je, však, že k stiahnutiu je údajne krakovaný, čo je porušenie podmienok používania akejkoľvek příčetný vývojár.

Není-li vám môže potvrdiť, inak by som navrhnúť nájdete odkaz na stiahnutie legitímne, ak plná verzia vyžaduje platbu.
Dam I didnt dokonca myslieť, keď som videl slovo krakovaný, že je to nezákonné, vím krakovanej veci sú, ale i didnt dokonca si myslím, že ok mods môžete zmazať môj post, alebo upraviť tak, aby odkazy arnt tam len zapouzdřit je nezákonné, ale aj vidieť žiadne info o tom je nezákonné kdekoľvek.

No myslím, že rád ťa povedať Ford, voľné demo isnt ale potom vstupujú že 20 nulami sériovej musia prasknúť

Možná stránkach admin môže trvať môj prvý príspevok nadol a mrzí o tomto
Old 4. júla 2009, 14:32
Darcu Skupina

Bez obáv mate, som si istý, že to nebolo úmyselné.

Len som rád, že to miesto, tak, že naši ľudia vedomí jeho nezákonnosť, a to tiež prispieva k zriekajú akejkoľvek zodpovednosti mieste, a to viac, samozrejme ak je na odkaz, alebo vlákno sa vypúšťa.

Dám si vyhľadávanie a pozrite sa, či nájdem originálne stiahnuť pre neho.
Old 6. júla 2009, 09:52
Darcu Skupina

Citácia:
Bez obáv mate, som si istý, že to nebolo úmyselné.

Len som rád, že to miesto, tak, že naši ľudia vedomí jeho nezákonnosť, a to tiež prispieva k zriekajú akejkoľvek zodpovednosti mieste, a to viac, samozrejme ak je na odkaz, alebo vlákno sa vypúšťa.

Dám si vyhľadávanie a pozrite sa, či nájdem originálne stiahnuť pre neho.

Vďaka Ford, sry i couldnt odpoveď skôr CJ mieste bol na niekoľko dní?

anyhows 100% wasn'ta úmyselné Videl som slovo bezva, ale nie je v mojom živote som myslím mobilný softvér krakované byť rád, že vďaka za bodování to taky rád, že ste

pozdravy

Ozzie
Old 6. júla 2009, 10:19
Darcu Skupina

Jo servery sstoupili asi 8 hodín, a potom boli nakoniec reset do 15 hodín predtým, to znamená, niektoré príspevky boli bohužiaľ stratené. Je tu niekde vlákno vysvetľovaní.

To nestojí za reč.

Našiel som ho na CNET tu:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16.99 kúpiť - asi

Nie som si istý, čo ste povedal, že pracuje na každom telefóne, hovorí, že na Windows Mobile CNET, ale možná vaše právo.
Old 12. júla 2009, 04:04
Darcu Skupina

Citácia:
Jo servery sstoupili asi 8 hodín, a potom boli nakoniec reset do 15 hodín predtým, to znamená, niektoré príspevky boli bohužiaľ stratené. Je tu niekde vlákno vysvetľovaní.

To nestojí za reč.

Našiel som ho na CNET tu:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16.99 kúpiť - asi

Nie som si istý, čo ste povedal, že pracuje na každom telefóne, hovorí, že na Windows Mobile CNET, ale možná vaše právo.
Ahh ok Myslel som, že CJ je preč navždy Vďaka za odkaz, já sa od tej doby sa vypúšťa, že z môjho telefónu, aj wasn'ta istý, ak je to aj bezpečné

Pozdravy
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
December AV-porovnávania Správa evilfantasy Virus, spyware a bezpečnosť 7 3. januára 2009 18:43
Preformátovania-zálohovanie v reálnom čase pest79456 Všeobecné Software Chat 1 30. augusta 2008 04:19
Quick Time stáva skutočnou bolesť, naozaj rýchlo ... cheesepuff Multimedia & Kodeky 2 19. júna 2008 10:42
Donatori postavenie Eltocliousus Spoločenstva Novinky a chat 5 25. apríl 2008 09:07
Upgrade zdarma na donatori Status Hybr! D Spoločenstva Novinky a chat 18 20 január 2008 14:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.