![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Real-time Mobile Memory Status Report & Monitor 0 minútami som našiel túto poslednú noc, a funguje to perfektné!
Jeho ako barana booster / RAM / pamäte optimalizátoru pre váš mobil! Bude pracovať na ktoromkoľvek telefóne, možná lepší o viac moderných ty pam kariet a postavený v mem skladovanie. Jeho veľmi podobne ako apps dostanete za oknami defrags pamäte a podporuje ju. Drží váš telefón v tvare tip top. Chcete-li si to do práce po inštalácii sa musíte zaregistrovať kód, zadajte 20 nulami radi 000000000 etc nie je potrebné poslať e-mailom alebo informácií a bezplatne prejsť na vyššiu verziu programu, rovnako Odkaz http://gallery.mobile9.com/f/754457/ To je odkaz mám aj po nadobudnutí telefónu volať a číslo modelu, ale keď zadáte vo vlastnom modeli ho nájdete na stránke rovnako. Pozrite sa na stránky taky, je skvelý pre mobilný obsah http://www.mobile9.com/ Môj systém: Fred
|
|
| |||
| |||
| Bez delving oveľa ďalej som celkom istý, že je nezákonné. Tento softvér je sám o sebe nie je, však, že k stiahnutiu je údajne krakovaný, čo je porušenie podmienok používania akejkoľvek příčetný vývojár. Není-li vám môže potvrdiť, inak by som navrhnúť nájdete odkaz na stiahnutie legitímne, ak plná verzia vyžaduje platbu. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
I didnt dokonca myslieť, keď som videl slovo krakovaný, že je to nezákonné, vím krakovanej veci sú, ale i didnt dokonca si myslím, že ok mods môžete zmazať môj post, alebo upraviť tak, aby odkazy arnt tam len zapouzdřit je nezákonné, ale aj vidieť žiadne info o tom je nezákonné kdekoľvek.No myslím, že rád ťa povedať Ford, voľné demo isnt ale potom vstupujú že 20 nulami sériovej musia prasknúť ![]() Možná stránkach admin môže trvať môj prvý príspevok nadol a mrzí o tomto |
|
| |||
| |||
| Bez obáv mate, som si istý, že to nebolo úmyselné. Len som rád, že to miesto, tak, že naši ľudia vedomí jeho nezákonnosť, a to tiež prispieva k zriekajú akejkoľvek zodpovednosti mieste, a to viac, samozrejme ak je na odkaz, alebo vlákno sa vypúšťa. Dám si vyhľadávanie a pozrite sa, či nájdem originálne stiahnuť pre neho. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vďaka Ford, sry i couldnt odpoveď skôr CJ mieste bol na niekoľko dní? anyhows 100% wasn'ta úmyselné Videl som slovo bezva, ale nie je v mojom živote som myslím mobilný softvér krakované byť rád, že vďaka za bodování to taky rád, že ste pozdravy Ozzie |
|
| |||
| |||
| Jo servery sstoupili asi 8 hodín, a potom boli nakoniec reset do 15 hodín predtým, to znamená, niektoré príspevky boli bohužiaľ stratené. Je tu niekde vlákno vysvetľovaní. To nestojí za reč. Našiel som ho na CNET tu: http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html $ 16.99 kúpiť - asi Nie som si istý, čo ste povedal, že pracuje na každom telefóne, hovorí, že na Windows Mobile CNET, ale možná vaše právo. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Myslel som, že CJ je preč navždy Vďaka za odkaz, já sa od tej doby sa vypúšťa, že z môjho telefónu, aj wasn'ta istý, ak je to aj bezpečnéPozdravy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| December AV-porovnávania Správa | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnosť | 7 | 3. januára 2009 18:43 |
| Preformátovania-zálohovanie v reálnom čase | pest79456 | Všeobecné Software Chat | 1 | 30. augusta 2008 04:19 |
| Quick Time stáva skutočnou bolesť, naozaj rýchlo ... | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 2 | 19. júna 2008 10:42 |
| Donatori postavenie | Eltocliousus | Spoločenstva Novinky a chat | 5 | 25. apríl 2008 09:07 |
| Upgrade zdarma na donatori Status | Hybr! D | Spoločenstva Novinky a chat | 18 | 20 január 2008 14:51 |
| Thread Tools | |
| |