az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Gerçek zamanlı Mobil Bellek Durum Raporu ve Monitör

Reply

Konu Araçları
Old 4 Temmuz 2009, 08:17
Bağış Grubu

Default Gerçek zamanlı Mobil Bellek Durum Raporu ve Monitör

Gerçek zamanlı Mobil Bellek Durum Raporu ve Monitör 0 Dakika önce son gece bulundu ve mükemmel çalışıyor!

Cep için bir koç yükseltici gibi / ram / bellek eniyileyici!

Her telefon belki Mem kartları ile daha modern olanları daha iyi ve Mem depolama dahili üzerinde çalışacak. Bu çok defrags bellek ve bu yükseltir windows alacağınız uygulamalar gibi çok. Bu ucu üst şekli telefonunuzun tutar.

Iş için yükledikten sonra almak için, bir kod register, yazın 000000000 vs gerek yanlısı da e-posta veya ayrıntı ve ücretsiz yükseltme göndermek ister 20 sıfır var

Bağlantı
http://gallery.mobile9.com/f/754457/

Bundan sonra benim telefon ve model numarası yapmak girin bağlantı var, ama eğer kendi modelini size Sayfanızda de bulabilirsiniz girin.

, Site çok Check out cep şeyler için harika

http://www.mobile9.com/

Benim Sistemi: Fred

İşlemci (ler):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Anakart:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM hafıza:
280Mhz @ 4GB Corsair XMS2 DDR2
Grafik Kartı (ler):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Ses Kartı:
Yakında:)
Sabit Disk (ler):
WD 250 GB 16MB
Optik Sürücü (ler):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Soğutma:
Xigmatek Dark Knight
Ağ Bağlantısı / İnternet:
ADSL 3.6Mbps
Monitör (ler):
Targa 19 'TFT Geniş ekran 16:9
İşletim Sistemi (ler):
XP64Bit
Old 4 Temmuz 2009, 12:34
Bağış Grubu

Delving çok daha fazla ben oldukça Yasadışı's eminim olmadan.

Yazılım kendisi, ki indirmek sözde olan herhangi aklı başında bir uygulama geliştirici şartları ihlal olduğunu çatladığını değildir.

Siz aksini Sana bir tam sürüm ödeme gerektiren bir yasal download, bir bağlantı bulmak öneririm doğrulayabilirim.
Old 4 Temmuz 2009, 12:54
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Delving çok daha fazla ben oldukça Yasadışı's eminim olmadan.

Yazılım kendisi, ki indirmek sözde olan herhangi aklı başında bir uygulama geliştirici şartları ihlal olduğunu çatladığını değildir.

Siz aksini Sana bir tam sürüm ödeme gerektiren bir yasal download, bir bağlantı bulmak öneririm doğrulayabilirim.
Baraj Hatta zaman sözcüğü bu yasadışı olduğunu çatlak görüldü düşünüyorum didnt, biliyorum çatlak şey var, ama ben bile düşünüyorum didnt bu tamam benim Değişiklikler sonrası silebilir veya düzenleyebilirsiniz, böylece bağlantıları var sadece yasaktır örtmek arnt, ama hiçbir bilgi hakkında herhangi bir yerde kaçak olarak görüyorum.

Şey Seni gibi düşünün Fordy, ücretsiz demomuzu isnt ancak sonra 20 sıfır seri bir çatlak olması gerekir girmeden söylemek

belki sitenin yönetici aşağı ve üzgünüm bu konuda ilk yazı alabilir
Old 4 Temmuz 2009, 14:32
Bağış Grubu

Endişeye gerek yok dostum, ben kasıtlı değildi eminim.

Ben sadece, bu çıkışı gibi şeyler nokta bizim kendi illegallik farkında ve de herhangi bir sitede sorumluluk kabul etmemek için yardımcı olur, daha çok tabii eğer bağlantı veya iplik silinir.

Ben bir ara olur ve eğer bunun için bir orijinal indirmek bulabilirsiniz bakın.
Old 6 Temmuz 2009, 09:52
Bağış Grubu

Alıntı:
Endişeye gerek yok dostum, ben kasıtlı değildi eminim.

Ben sadece, bu çıkışı gibi şeyler nokta bizim kendi illegallik farkında ve de herhangi bir sitede sorumluluk kabul etmemek için yardımcı olur, daha çok tabii eğer bağlantı veya iplik silinir.

Ben bir ara olur ve eğer bunun için bir orijinal indirmek bulabilirsiniz bakın.

Teşekkürler Fordy, sry I couldnt cevap erken CJ siteniz kaç gün oldu?

anyhows 100% wasnt kasıtlı Ama hayatımda sözcüğü çatlak değil görüldü Mobil yazılım da yaptın sevindim bu işaret için teşekkür gibi kırılacaktır düşünmek mi

saygılar

Ozzie
Old 6 Temmuz 2009, 10:19
Bağış Grubu

Evet, sunuculardan yaklaşık 8 saat ve gitti daha sonra 15 saat önce sıfırlamak olduğunu, bazı mesajlar ne yazık ki kayıp olduğunu anlamına gelir. Bir iplik bir açıklayan's.

Bir şey değil.

Ben CNet buraya buldum:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16.99 satın almak için - hakkında

Ben emin değilim ne herhangi bir telefon üzerinde çalışıyor söyledi, Windows Mobile bu CNet, ama belki senin sağdaki söyledi.
Old 12 Temmuz 2009, 04:04
Bağış Grubu

Alıntı:
Evet, sunuculardan yaklaşık 8 saat ve gitti daha sonra 15 saat önce sıfırlamak olduğunu, bazı mesajlar ne yazık ki kayıp olduğunu anlamına gelir. Bir iplik bir açıklayan's.

Bir şey değil.

Ben CNet buraya buldum:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16.99 satın almak için - hakkında

Ben emin değilim ne herhangi bir telefon üzerinde çalışıyor söyledi, Windows Mobile bu CNet, ama belki senin sağdaki söyledi.
Ahh tamam Ben CJ sonsuza gitti sanıyordum Bağlantı için teşekkürler, ben bu yana eğer daha güvenli olduğunu Telefon, kimden I wasnt emin sildiniz

Saygılar
Reply

Register

Bookmarks