менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

У реальному часі пам'яті мобільного Звіт про стан & Monitor

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 липня 2009, 08:17
Донор групи

Default У реальному часі пам'яті мобільного Звіт про стан & Monitor

У реальному часі пам'яті мобільного Звіт про стан Monitor & 0 хвилин тому я знайшов цю останню ніч і вона працює чудово!

Його, як RAM Booster / RAM / Memory Optimizer для вашого мобільного телефону!

Він буде працювати на будь-який телефон, може бути, краще на більш сучасні з Mem карт і побудований в Mem зберігання. Його дуже хотів Служби ви отримуєте за вікнами, дефрагментація пам'яті і збільшує його. Вона тримає ваш телефон у верхній частині форму.

Щоб змусити його працювати після установки, ви повинні зареєструвати код, просто наберіть 20 нулями, як 000000000 т.д. Не потрібно відправляти електронну пошту або деталі й безкоштовне оновлення до Pro, а також

Посилання
http://gallery.mobile9.com/f/754457/

Тобто посилання я отримав після того, як увійти в телефоні робити і номер моделі, але якщо ви введете у вашій власній моделі можна знайти на ваш сайт, а також.

Перевірте сайт теж відмінно підходить для мобільних Stuff

http://www.mobile9.com/

Моя система: Фред

Процесор (и):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Материнська плата:
ASUS P5B Premium Vista Edition
ОЗУ:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Графічна карта (и):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Звукова карта:
Скоро:)
Жорсткий диск (и):
WD 250 ГБ 16MB
Оптичний привід (и):
LG DVD RW SATA
Діло / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Охолодження:
Xigmatek Dark Knight
Мережі / Інтернет:
3.6Mbps ADSL
Монітор (и):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Операційна система (и):
XP64Bit
Old 4 липня 2009, 12:34
Донор групи

Не вдаючись набагато далі я практично впевнений, що це незаконно.

Саме програмне забезпечення не є, однак, що скачати нібито тріщину, яка порушенні умов будь-яка розсудлива розробник додатків.

Якщо ви не можете підтвердити іншому випадку я пропоную вам знайти посилання на законних завантажити, де повна версія вимагає оплати.

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4 липня 2009, 12:54
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав 4D (Fordy (Форд) Оллі View Post
Не вдаючись набагато далі я практично впевнений, що це незаконно.

Саме програмне забезпечення не є, однак, що скачати нібито тріщину, яка порушенні умов будь-яка розсудлива розробник додатків.

Якщо ви не можете підтвердити іншому випадку я пропоную вам знайти посилання на законних завантажити, де повна версія вимагає оплати.
Гребля Didn't Я навіть думаю, що коли я бачив слова тріщинами, що воно було незаконним, я знаю, тріщини речей, але я Didn't навіть думаю, що OK моди може видалити повідомлення або відредагувати його, так що посилання Arnt існує тільки він закінчить це незаконно, але я не бачу інформації про його незаконним у будь-якому місці.

Ну, я думаю, як я кажу Fordy, хіба безкоштовний демо, але потім ввести 20 нулями, що серійні повинно бути тріщин

Можливо, адміністратор сайту може прийняти мій перший пост вниз і шкодую про це
Old 4 липня 2009, 14:32
Донор групи

Не турбуйтеся мат, я впевнений, що вона не була навмисною.

Я просто вказати такі речі з того, щоб люди наші відомо про його незаконність, і це також сприяє відмовляємося від будь-який сайт, відповідальність, тим більше, якщо, звичайно, це виключити посилання або ниткою.

Мені доведеться пошуку і подивитися, якщо я можу знайти оригінальний завантажити для нього.
Old 6 липня 2009, 09:52
Донор групи

Цитата:
Не турбуйтеся мат, я впевнений, що вона не була навмисною.

Я просто вказати такі речі з того, щоб люди наші відомо про його незаконність, і це також сприяє відмовляємося від будь-який сайт, відповідальність, тим більше, якщо, звичайно, це виключити посилання або ниткою.

Мені доведеться пошуку і подивитися, якщо я можу знайти оригінальний завантажити для нього.

Завдяки Fordy, SRY я Couldnt відповісти рано CJ сайт був вниз протягом декількох днів?

anyhows 100% Wasn't навмисному Я бачив слова тріщину, але не в моєму житті, я думаю, мобільних програмних бути зламані, що, як подяку за вказуючи його теж рада, що ти зробив

привіт

Ozzie
Old 6 липня 2009, 10:19
Донор групи

Так сервери пішли вниз близько 8 годин, а потім в кінцевому підсумку скидаються в 15 годин раніше, то є деякі посади, на жаль, були втрачені. Там's потоку десь пояснювати.

Не варто подяки.

Я знайшов його на CNet тут:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16,99 на покупку - близько

Я не впевнений, що ти сказав це працює на будь-якому телефоні, він говорить, Windows Mobile, що на CNet, але, можливо, ваші права.
Old 12 липня 2009, 04:04
Донор групи

Цитата:
Так сервери пішли вниз близько 8 годин, а потім в кінцевому підсумку скидаються в 15 годин раніше, то є деякі посади, на жаль, були втрачені. Там's потоку десь пояснювати.

Не варто подяки.

Я знайшов його на CNet тут:

http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html

$ 16,99 на покупку - близько

Я не впевнений, що ти сказав це працює на будь-якому телефоні, він говорить, Windows Mobile, що на CNet, але, можливо, ваші права.
Ах OK Я думала, CJ пішов назавжди Дякуємо за посилання, з тих пір я вилучив, що з мого телефону, я Wasn't впевнений, що це навіть безпечно

Привіт
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.