![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
У реальному часі пам'яті мобільного Звіт про стан Monitor & 0 хвилин тому я знайшов цю останню ніч і вона працює чудово!
Його, як RAM Booster / RAM / Memory Optimizer для вашого мобільного телефону! Він буде працювати на будь-який телефон, може бути, краще на більш сучасні з Mem карт і побудований в Mem зберігання. Його дуже хотів Служби ви отримуєте за вікнами, дефрагментація пам'яті і збільшує його. Вона тримає ваш телефон у верхній частині форму. Щоб змусити його працювати після установки, ви повинні зареєструвати код, просто наберіть 20 нулями, як 000000000 т.д. Не потрібно відправляти електронну пошту або деталі й безкоштовне оновлення до Pro, а також Посилання http://gallery.mobile9.com/f/754457/ Тобто посилання я отримав після того, як увійти в телефоні робити і номер моделі, але якщо ви введете у вашій власній моделі можна знайти на ваш сайт, а також. Перевірте сайт теж відмінно підходить для мобільних Stuff http://www.mobile9.com/ Моя система: Фред
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не вдаючись набагато далі я практично впевнений, що це незаконно.
Саме програмне забезпечення не є, однак, що скачати нібито тріщину, яка порушенні умов будь-яка розсудлива розробник додатків. Якщо ви не можете підтвердити іншому випадку я пропоную вам знайти посилання на законних завантажити, де повна версія вимагає оплати. Моя система: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Didn't Я навіть думаю, що коли я бачив слова тріщинами, що воно було незаконним, я знаю, тріщини речей, але я Didn't навіть думаю, що OK моди може видалити повідомлення або відредагувати його, так що посилання Arnt існує тільки він закінчить це незаконно, але я не бачу інформації про його незаконним у будь-якому місці.Ну, я думаю, як я кажу Fordy, хіба безкоштовний демо, але потім ввести 20 нулями, що серійні повинно бути тріщин ![]() Можливо, адміністратор сайту може прийняти мій перший пост вниз і шкодую про це |
|
|
|||
|
|||
|
Не турбуйтеся мат, я впевнений, що вона не була навмисною.
Я просто вказати такі речі з того, щоб люди наші відомо про його незаконність, і це також сприяє відмовляємося від будь-який сайт, відповідальність, тим більше, якщо, звичайно, це виключити посилання або ниткою. Мені доведеться пошуку і подивитися, якщо я можу знайти оригінальний завантажити для нього. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Завдяки Fordy, SRY я Couldnt відповісти рано CJ сайт був вниз протягом декількох днів? anyhows 100% Wasn't навмисному Я бачив слова тріщину, але не в моєму житті, я думаю, мобільних програмних бути зламані, що, як подяку за вказуючи його теж рада, що ти зробив привіт Ozzie |
|
|
|||
|
|||
|
Так сервери пішли вниз близько 8 годин, а потім в кінцевому підсумку скидаються в 15 годин раніше, то є деякі посади, на жаль, були втрачені. Там's потоку десь пояснювати.
Не варто подяки. Я знайшов його на CNet тут: http://download.cnet.com/MemoryUp-Pr...-10916205.html $ 16,99 на покупку - близько Я не впевнений, що ти сказав це працює на будь-якому телефоні, він говорить, Windows Mobile, що на CNet, але, можливо, ваші права. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Я думала, CJ пішов назавжди Дякуємо за посилання, з тих пір я вилучив, що з мого телефону, я Wasn't впевнений, що це навіть безпечноПривіт |