![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Тражите лаптоп на доњем крају цену скала, углавном се користи за прегледање Интернета. Тражите нешто у £ 300 - £ 450 домет и мора да се Уи-Фи омогућен.
Пар питања за друге у момачки на знам ........ 1. Јесте рефурбисхед воли лаптоп из ПЦ Уорлд исплати куповина, свако ко је имао било какве проблеме са таквим добрима? 2. Свако на било које проблеме са системом Уиндоус Виста, сам чуо ствари покренути реал полако са тим. Желиш ли бити бттер тражите сомтхин са Ундоус КСП? Хвала унапред за било какав савет. ПС ..... иве био хандсоме код Цуррыс, ПЦ Уорлд и Делл онлине, постоје ли било који други добар интерфејса то проверити? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имати погледати ууу.ебуыер.цом за нове и ууу.еуропц.цо.ук за рефубс.
|
|||
|
|||
|
Ох и Виста је у реду, само будите сигурни да је то основни верзију ако имате низак РАМ (1ГБ и доле)
Премиум верзије горе 2ГБ заиста потребна. |
|
|
|||
|
|||
|
Имала сам поглед на ебуыер ........ ће то бити једно за пристојан што Им лоокин и то је добра вредност или бих се боље лоокин за сомтхин са 1ГБ РАМ-а?
хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/136539...специфицатионс Хвала опет за ваша помоћ, много поштовати. |
|
|
|||
|
|||
|
Дајте идите за 1ГБ мин стварно.
Бит ће боље служити у дугој вожњи. |
|
|
|||
|
|||
|
Тхинк сам сузити га на следеће ....... ако добијете прилику у којој би се у препоручити?
хттп://дирецт.тесцо.цом/к/Р.200-5525.аспкс хттп://дирецт.тесцо.цом/к/Р.202-0693.аспкс хттп://ууу.пцуорлд.цо.ук/мартпрд/сто...8&цатегоры_оид= хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/133384 |
|
|
|||
|
|||
|
Проведите 40 £ више и добити ово.
хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/134522 Не само да га има 2ГБ РАМ-а, али је брзо изједначити дуал цоре. Све оне које су наведене лажне двојне старе језгре. |
|
|
|||
|
|||
|
Цхеерс мате, ыер легенда ........!! Све најбоље за 2008.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Виста још увек није добро ос чекати сп1 излази и само као водич није деллс или јабука