по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Reformatting / възстановяване Моят Dell Inspiron ли да помогне.

Reply

Нишка Инструменти
Old 16 юни 2009 г., 20:33
Новите държави Група

Default Reformatting / възстановяване Моят Dell Inspiron ли да помогне.

Здрасти всички,

Аз бях с помощта на Dell Inspiron 1501 за около 2 1 / 2 години, но аз бях като проблеми с него за малко през последните години.

Симптоми:
- Firefoc / IE често катастрофи (това се случва по-често, когато правиш неща като гледане на видео, или използване на Facebook)
- Други програми също често катастрофата, като Skype.
- Отнема много време за лаптоп да признаят, че нещо е бил включен в USB слот. (Ние говорим час или никога тук. Понякога кратък)
- Като пиша има закъснение между мен натискане на клавиши и букви, появяващи се на екрана.
- Обща забавяне.

* Има вероятно няколко други неща, които сте забравили да се отбележи, но ако си мисля за тях, аз ще добавяте.

Аз тичам вируса проверки често, и когато нещо не е установено, че е се отървете от / поставени в гърдите / независимо. Аз също избра да преформатирате (използване на Dell възстановяване деление, на "System Restore" или каквото и да го нарекли.), Но въпреки това едва ли беше ускоряване на лаптопа, бях все още имат същите проблеми с трясък и USB устройства.

Има ли нещо друго, което може да се опита да се опита да разреши това? Или мислите, че това е повече от цяло, "идват до края на живота е" нещо.

Всяко Помощ ще бъде много оценявам!

(А, и ако тази нишка се смята, че е в грешното място, моля не се колебайте да се движи тя:))
Old 23 юни 2009 г., 16:33
Номер на групата

Добре ли сте се, че имате достатъчно свободно Рам avlb за вашия компютър да тече гладко, без да забавя? към това, което са посочени Аз мисля, че трябва просто да си имате за почистване на вашия персонален компютър с ccleaner whitch е безплатна програма и няма да ти помогна много, дайте го отдавна се обзалагам, че няма да се dissapointed. Плюс се уверете, че имате всички правилни драйвери инсталирани на вашия компютър, така че няма проблеми или неща правите своята generel Explorer expriance бавно.
Също така, опитайте тези: ...
Дефрагментиране (Regular)
Ccleaner използват веднъж дневно
MSConfig тичам в квадратчето, за да спрат unnesscory започнат progs.
Old 23 юни 2009 г., 16:35
Номер на групата

BTW не формат с Dell диск използва правилно на диск с формат съжалявам за двойно публикувате просто прочетете публикацията си пак, с помощта на дискета Dell ще поддържа над писмено материали, които се съхраняват на нашия стил на твърдия диск с помощта на Windows диск например ще даде тя чиста система за работа с и след това инсталирате всички необходими драйвери за вашата ststem.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Център за поддръжка на Dell Dsc.exe обърквания Dell Inspiron 1300 dmdougie Общи Софтуер Чат 6 18-ти ноември 2009 13:25
Dell Inspiron 531 е лошо дънната ????? hopthwoks Процесори, дънни платки & RAM 16 12 Авг 2009 22:00
Dell Inspiron 530 ken979 Общи Хардуер Чат 11 12 април 2008 08:54
Моят Dell Inspiron Уил да включа. Мак Лаптопи, Mobiles & текст 1 2-ро Фев 2008 03:17
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc