menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Přeformátováním / obnovení My Dell Inspiron nevygeneroval nápovědy.

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 20:33
Nový člen skupiny

Default Přeformátováním / obnovení My Dell Inspiron nevygeneroval nápovědy.

Ahoj všichni,

Byl jsem pomocí Dell Inspiron 1501 asi 2 1 / 2 roky, ale teď jsem se s problémy se ho nejméně za poslední rok.

Příznaky:
- Firefoc / IE často padání (to se stává častěji, když děláte věci, jako je sledování videa, nebo pomocí Facebook)
- Ostatní programy také často pád, jako je Skype.
- Trvá dlouho, než na notebooku, aby uznaly, že něco bylo připojeno k USB slotu. (We're mluvit hodiny a nikdy zde. Příležitostně kratší)
- Jak píšu, že je prodleva mezi stiskem klávesy a mi dopisy objevují na obrazovce.
- Všeobecná pomalost.

* Existuje snad pár dalších věcí jsem zapomněl zmínit, ale myslím, že pokud je budu přidávat.

Jsem spustit virus kontroly častěji, a když něco zjistí, že je mám zbavit / do hrudníku / cokoliv. Také jsem se rozhodla změnit (pomocí využití Dell oddíl, 'Obnovení systému' nebo jak to říká.), Ale i když to udělal urychlit notebooku, byl jsem stále mají stejné problémy s shazovat a USB disky.

Ještě něco bych mohl zkusit, aby se pokusila vyřešit? Nebo si myslíte, že je to více obecný, 'chýlí ke konci jeho života' věc.

Pomoci by bylo velmi ocení!

(No, a pokud je toto vlákno je, aby se na špatném místě, neváhejte přesunout:))
Old 23. června 2009, 16:33
Dárce Skupina

Dobře jste si jistý, že máte dostatek volného Ram avlb pro počítač běžet hladce bez zpomalit? na to, co máte uvedeno Myslím, musíte prostě mít čistý asi na PC s ccleaner whitch je freeware program a pomůže vám z toho hodně, dát mu ago Určitě nebudete dissapointed. Plus ujistěte se, že máte všechny správné ovladače nainstalovány na vašem počítači tak není glitches či věci tvorby vaší generel explorer expriance pomalejší.
Také zkuste tyto: ...
Defragementací (Regular)
Ccleaner použití jednou denně
Msconfig do kolonky spustit zastavit unnesscory začít progs.
Old 23. června 2009, 16:35
Dárce Skupina

btw nejsou formátu s dell disk používat správné os disk na formát líto dvojí vysílání stačí přečíst svůj příspěvek znovu, s použitím dell disk bude průběžně během psaní materiálu, který je stále průběžně na našem pevném disku pomocí Windows disku, například by bylo je čistý systém pro práci s instalaci a pak všechny příslušné ovladače pro váš ststem.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.