μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Η αναδιάταξη / αποκατάσταση μου Dell Inspiron δεν βοήθησε.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2009, 20:33
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Η αναδιάταξη / αποκατάσταση μου Dell Inspiron δεν βοήθησε.

Γεια σε όλους,

Μου χρησιμοποιώντας ένα Dell Inspiron 1501 για περίπου 2 1 / 2 χρόνια τώρα, αλλά έχω προβλήματα με αυτό τουλάχιστον για το τελευταίο έτος.

Συμπτώματα:
- Firefoc / IE συχνά ατυχήματα (αυτό συμβαίνει πιο συχνά όταν τα πράγματα όπως παρακολουθούν βίντεο, ή χρησιμοποιώντας Facebook)
- Άλλα προγράμματα επίσης συχνά σύγκρουση, όπως το Skype.
- Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για το φορητό υπολογιστή για να αναγνωρίσει ότι κάτι έχει συνδεθεί σε μια USB υποδοχή. (Μιλάμε ώρες ή ποτέ δεν εδώ. Περιστασιακά συντομότερη)
- Όπως σας τύπο υπάρχει μια καθυστέρηση μεταξύ μου πιέζοντας τα πλήκτρα και τα γράμματα που εμφανίζονται στην οθόνη.
- Γενικές βραδύτητα.

* Υπάρχουν ίσως μερικά άλλα πράγματα που έχω ξεχάσει να αναφέρω, αλλά νομίζω ότι αν από αυτά, θα προσθέσω.

Έχω τρέχει ιού ελέγχων συχνά, και όταν κάτι έχει βρεθεί ότι είναι πια απαλλαγεί από / τίθενται στο στήθος / ανεξάρτητα. Επίσης, επέλεξε να επαναμορφοποιήσει (με τη βοήθεια της Dell ανάκτηση διαμέρισμα, το "Επαναφορά Συστήματος" ή ό, τι αποκαλούσε.), Αλλά αν και αυτό έκανε την επιτάχυνση του φορητού υπολογιστή, θα εξακολουθεί να έχει τα ίδια προβλήματα με την συντρίβεται και το USB drives.

Υπάρχει κάτι άλλο θα μπορούσα να προσπαθήσω να προσπαθήσει να επιλύσει αυτό; Ή μήπως πιστεύετε ότι είναι περισσότερο από ένα γενικό, «φθάνει στο τέλος της ζωής του" πράγμα.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή!

(Ω, και αν αυτό το νήμα θεωρείται ότι είναι σε λάθος θέση, παρακαλώ να το μετακινήσετε:))
Old 23η Ιουνίου 2009, 16:33
Ομάδα Δωρητών

Ok έχουν σας βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ελεύθερο Ram avlb για τον υπολογιστή σας να τρέχει ομαλά χωρίς να επιβραδύνει; σε ό, τι έχετε αναφερθεί νομίζω ότι πρέπει να έχουν μόνο ένα καθαρό περίπου στον υπολογιστή σας με ccleaner whitch είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα και θα βοηθήσει πολύ, πριν δώσει Σίγουρα δεν θα σας dissapointed. Plus, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα σωστά προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας, ώστε δεν υπάρχουν δυσλειτουργίες ή πράγματα Κανωντας generel εξερευνητής expriance βραδύτερη.
Επίσης, δοκιμάστε τα παρακάτω: ...
Ανασυγκρότηση (τακτική)
Ccleaner χρησιμοποιώντας μία φορά την ημέρα
Msconfig σε θέση να σταματήσει να τρέχει unnesscory εκκίνηση PROGS.
Old 23η Ιουνίου 2009, 16:35
Ομάδα Δωρητών

BTW δεν μορφή με τη χρήση dell δίσκο μια σωστή os δίσκο σε μορφή διπλής απόσπασης λύπη μου σας διαβάσω μόνο μετά ξανά, χρησιμοποιώντας το δίσκο dell θα κρατήσει πάνω από εγγράφως Stil υλικό που διατηρείται για μας σκληρό δίσκο χρησιμοποιώντας παράθυρα δίσκο για παράδειγμα, θα δώσει είναι ένα καθαρό σύστημα να λειτουργήσει με την εγκατάσταση και στη συνέχεια όλα τα κατάλληλα προγράμματα οδήγησης για σας ststem.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υποστήριξη Dell Κέντρο Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 dmdougie Γενικά Λογισμικό Chat 6 18 Νοέμβρη 2009 13:25
Dell Inspiron 531 Έχει κακή μητρική πλακέτα ????? hopthwoks Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 16 12 Αυγ 2009 22:00
Dell Inspiron 530 ken979 Γενική Συζήτηση Hardware 11 12 Απρ 2008 08:54
Dell Inspiron Θα μου δεν ενεργοποιείται. Παπαρούνας Laptops, Κινητά & PDA 1 2η Φεβ 2008 03:17
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.