manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Reformatting / vrachanju Moj Dell Inspiron Nije Pomoć.

Reply

Thread Tools
Old 16. lipnja 2009, 20:33
Novi član grupe

Default Reformatting / vrachanju Moj Dell Inspiron Nije Pomoć.

Hey everyone,

Ive 'bio koristeći Dell Inspiron 1501 za oko 2 1 / 2 godina, ali sada sam vlasništvo problematika sa Internet za najmanje zadnjih godinu dana.

Simptomi:
- Firefoc / IE često crashes (to se događa češće, kada radiš stvari poput gledanje videa, ili pomoću Facebook)
- Ostali programi također često srušiti, kao što je Skype.
- Vodi dugo za laptop priznati da nešto je priključen na USB utor. (Mi govorimo sata ili nikad ovdje. Povremeno kraće)
- Kao što sam tip je kašnjenje između mene pritiskom tipke i slova koji se pojavljuju na zaslonu.
- Opći sporost.

* Postoje vjerojatno nekoliko drugih stvari koje sam zaboravili spomenuti, ali ako mislim da se od njih, ja ću dodati.

Ja sam trčanje virus provjere često, i kad god nešto nije pronađeno je dobio osloboditi od / stavi u kovčegu / slicno. Također sam izabrao da reformatizovati (koristeći Dell recovery particiju, na 'System Restore' ili bilo što ga je pozvao.), Ali iako to nije ubrzati laptopa, bio sam još uvijek imaju iste probleme sa pad sustava i USB Pogoni.

Ima li išta drugo sam mogao pokušati pokušati riješiti ovo? Ili, da li mislite da je to više općenito, dolaze do kraja života to je "stvar.

Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati!

(Oh, i ako ovaj thread je mislio da se u pogrešnom mjestu, slobodno premjestite ga:))
Old 23. lipnja 2009, 16:33
Donatorska Grupa

Ok si je napravio sigurni da imate dovoljno slobodnog avlb Ram za vaše računalo pokrenuti glatko bez usporiti? za ono što su spomenute mislim trebate samo imati čistu oko na računalu sa ccleaner whitch je freeware programa i pomoći će vam puno, dat ago Kladim nećete biti razočarani. Plus provjerite imate li sve ispravne upravljačke programe instalirane na vašem računalu tako da nema glitches ili stvari čineći vaš generel Explorer expriance sporije.
Također probajte ove: ...
Defragmentacijom (redovno)
Ccleaner koristi jednom dnevno
Trčanje msconfig u okvir za zaustavljanje unnesscory pokrenuti progs.
Old 23. lipnja 2009, 16:35
Donatorska Grupa

btw ne formata s Dell disk koristiti pravilno kako bi OS na disku format žao o double posting samo čitati svoj post ponovo, koristeći Dell disk htijenje držati nad pisanjem materijala koji se čuva na našim stil hard disk koristeći Windows disk na primjer bi dati ga čistim sustav za rad sa svim, a zatim instalirati odgovarajuće upravljačke programe za vaše ststem.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dellovog centra za podršku Dsc.exe Messing up Dell Inspiron 1300 dmdougie Općenito Software Chat 6 18 studeni 2009 13:25
Dell Inspiron 531 Ima loših matična ploča ????? hopthwoks CPU, Matične ploče i RAM 16 12. kolovoz 2009 22:00
Dell Inspiron 530 ken979 General Hardware Chat 11 12. travanj 2008 08:54
Moj Dell Inspiron Won't Turn On. Mak Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 2. veljača 2008 03:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.