kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Újra / My helyreállítása Dell Inspiron sem segített.

Reply

Téma eszközök
Old Június 16 2009, 20:33
Új tag Csoport

Default Újra / My helyreállítása Dell Inspiron sem segített.

Hey everyone,

Én használ egy Dell Inspiron 1501 kb 2 1 / 2 éve, de én voltam vele problémák, amelyek a legkevésbé az elmúlt évben.

Tünetek:
- Firefoc / IE gyakran lefagy (ez gyakran előfordul, amikor egy dolog, mint például figyeli videókat, vagy a Facebook)
- Egyéb programok is gyakran crash, mint például a Skype.
- Hosszú időt vesz igénybe a laptop, hogy ismerje el, hogy valami volt csatlakoztatva egy USB-nyílásba. (Most vagy soha nem beszél óra itt. Esetenként rövidebb)
- Ahogy típusa van késés között nekem gombok megnyomásával a betűket, és megjelenik a képernyőn.
- Általános slowness.

* Itt valószínűleg néhány más dolgot elfelejtették megemlíteni, de ha úgy gondolom, azok, majd add.

Már fut vírus gyakrabban ellenőrzi, és ha találnak valamit, hogy megszabadultak a / be a mellkas / bármi. Én is úgy döntött, hogy újra (a Dell helyreállítási partíciót, a "Rendszer-visszaállítás" vagy bármi is nevezik.), De bár ez nem felgyorsítja a laptop, én még mindig ugyanazokat a problémákat az összeomlik és az USB meghajtókat.

Van valami mást tudtam kipróbálni, és próbálja meg megoldani ezt? Vagy azt gondolja, hogy inkább az általános, "jön a vége, hogy az élet" dolog.

Akármi segít akar lenni nagyon méltányol!

(Ja, és ha ez a téma is gondolta, hogy a rossz helyen van, kérjük, helyezze át:))
Old Június 23 2009, 16:33
Donor Group

Ok van tett róla, hogy van elég szabad RAM avlb a számítógépre, hogy zökkenőmentesen nélkül lassítják? azzal, amit már említettem, akkor azt hiszem, hogy csak a tiszta körülbelül a számítógépen a ccleaner whitch egy ingyenes program, és segíteni fog neked egy csomó, add ezelőtt Gondolom nem lesz dissapointed. Plusz győződjön meg arról, hogy minden a megfelelő illesztőprogramokat a számítógépre telepített így nem glitches vagy a dolgokat, hogy a generel Explorer expriance lassabb.
Szintén próbálja meg ezeket: ...
Töredezettségmentesítésével (normál)
Ccleaner használ naponta egyszer
Msconfig fut a rovat, hogy állítsa le unnesscory induló progs.
Old Június 23 2009, 16:35
Donor Group

btw nem formátum a Dell lemez használata megfelelő os lemez formátum sajnálkozni kettős kiküldetés csak olvassa el újra elküldeni, a Dell lemez fogja át írásos anyag, amely stil tartani a merevlemezt használó Windows lemez például adna ez egy tiszta rendszerben dolgozni, majd a telepítés a megfelelő illesztőprogramokat a ststem.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 dmdougie General Chat szoftver 6 November 18, 2009 13:25
Dell Inspiron 531 hibás alaplap ????? hopthwoks Processzorok, alaplapok és RAM 16 12. augusztus 2009 22:00
Dell Inspiron 530 ken979 Általános fémáru Chat 11 12. április 2008 08:54
Saját Dell Inspiron Nem kapcsol be. Poppy Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 2. február 2008 03:17
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.