![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, Én használ egy Dell Inspiron 1501 kb 2 1 / 2 éve, de én voltam vele problémák, amelyek a legkevésbé az elmúlt évben. Tünetek: - Firefoc / IE gyakran lefagy (ez gyakran előfordul, amikor egy dolog, mint például figyeli videókat, vagy a Facebook) - Egyéb programok is gyakran crash, mint például a Skype. - Hosszú időt vesz igénybe a laptop, hogy ismerje el, hogy valami volt csatlakoztatva egy USB-nyílásba. (Most vagy soha nem beszél óra itt. Esetenként rövidebb) - Ahogy típusa van késés között nekem gombok megnyomásával a betűket, és megjelenik a képernyőn. - Általános slowness. * Itt valószínűleg néhány más dolgot elfelejtették megemlíteni, de ha úgy gondolom, azok, majd add. Már fut vírus gyakrabban ellenőrzi, és ha találnak valamit, hogy megszabadultak a / be a mellkas / bármi. Én is úgy döntött, hogy újra (a Dell helyreállítási partíciót, a "Rendszer-visszaállítás" vagy bármi is nevezik.), De bár ez nem felgyorsítja a laptop, én még mindig ugyanazokat a problémákat az összeomlik és az USB meghajtókat. Van valami mást tudtam kipróbálni, és próbálja meg megoldani ezt? Vagy azt gondolja, hogy inkább az általános, "jön a vége, hogy az élet" dolog. Akármi segít akar lenni nagyon méltányol! (Ja, és ha ez a téma is gondolta, hogy a rossz helyen van, kérjük, helyezze át:)) |
|
| |||
| |||
| Ok van tett róla, hogy van elég szabad RAM avlb a számítógépre, hogy zökkenőmentesen nélkül lassítják? azzal, amit már említettem, akkor azt hiszem, hogy csak a tiszta körülbelül a számítógépen a ccleaner whitch egy ingyenes program, és segíteni fog neked egy csomó, add ezelőtt Gondolom nem lesz dissapointed. Plusz győződjön meg arról, hogy minden a megfelelő illesztőprogramokat a számítógépre telepített így nem glitches vagy a dolgokat, hogy a generel Explorer expriance lassabb. Szintén próbálja meg ezeket: ... Töredezettségmentesítésével (normál) Ccleaner használ naponta egyszer Msconfig fut a rovat, hogy állítsa le unnesscory induló progs. |
|
| |||
| |||
| btw nem formátum a Dell lemez használata megfelelő os lemez formátum sajnálkozni kettős kiküldetés csak olvassa el újra elküldeni, a Dell lemez fogja át írásos anyag, amely stil tartani a merevlemezt használó Windows lemez például adna ez egy tiszta rendszerben dolgozni, majd a telepítés a megfelelő illesztőprogramokat a ststem. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 | dmdougie | General Chat szoftver | 6 | November 18, 2009 13:25 |
| Dell Inspiron 531 hibás alaplap ????? | hopthwoks | Processzorok, alaplapok és RAM | 16 | 12. augusztus 2009 22:00 |
| Dell Inspiron 530 | ken979 | Általános fémáru Chat | 11 | 12. április 2008 08:54 |
| Saját Dell Inspiron Nem kapcsol be. | Poppy | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 2. február 2008 03:17 |
| Téma eszközök | |
| |