![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי לכולם, אני כבר משתמש Dell Inspiron 1501 כ 2 1 / 2 שנה, אבל עכשיו אני כבר נתקל בבעיות עם זה במשך השנה האחרונה, לא פחות. סימפטומים: - Firefoc / אינטרנט אקספלורר קורס לעיתים קרובות (זה קורה בתדירות גבוהה יותר כאשר עושים דברים כמו צפייה בסרטוני וידאו, או באמצעות Facebook) - תוכניות אחרות גם לקרוס לעתים קרובות, כגון Skype. - לוקח הרבה זמן כדי להכיר את הנייד שמשהו כבר פקוק לתוך חריץ USB. (אנחנו מדברים שעות או אף פעם לא כאן. קצרים מדי פעם) - כפי שאני סוג קיים עיכוב בין לחיצה לי המפתחות את האותיות המופיעות על המסך. - כללי עצלתים. * יש כנראה כמה דברים אחרים שאני כבר שכח להזכיר, אבל אם אני חושב על אותם, אני יוסיף. אני שביצענו וירוס בודק לעתים קרובות, וכן בכל פעם משהו נמצא הוא חייב להיפטר של / לשים בחזה / לא משנה. גם אני בחרתי לאתחל מחדש (באמצעות שחזור מחיצה של Dell, את 'שחזור המערכת' או מה שזה קרא את זה.) עשה את זה אבל אף להאיץ את הנייד, אני עדיין נתקל באותה בעיה עם crashing ואת כונני USB. יש עוד משהו שאני יכול לנסות כדי לנסות לפתור את זה? או שמא אתה חושב שזה יותר כללי, 'בא סוף חייו של אותו' דבר. עזרה יהיה מאוד מוערך! (אה, ואם זה משנה הוא חשב להיות במקום הלא נכון, תרגיש חופשי להעביר את זה:)) |
|
| |||
| |||
| יש לך אישור שביצעת בטוח שיש לך מספיק ראם avlb חינם עבור המחשב כדי להפעיל בצורה חלקה מבלי להאט? למה יש לך המוזכרים אני חושב שאתה צריך רק כדי שיהיה נקי בערך במחשב עם ccleaner whitch הוא freeware תוכנית יעזור לך הרבה, לתת את זה לפני שאני בטוח לא יהיה dissapointed. בנוסף וודא שיש לך את כל מנהלי ההתקן הנכונים מותקנים במחשב שלך, כך שאין כל הדברים glitches או ביצוע generel Explorer expriance לאט יותר. נסה גם אלה: ... Defragmenting (רגיל) Ccleaner באמצעות אחת ליום ב msconfig כדי להפעיל את תיבת unnesscory להפסיק לקפוץ progs. |
|
| |||
| |||
| btw אין פורמט עם Dell ראוי להשתמש בדיסק הקשיח מערכת הפעלה לאתחל מצטער על פירסום כפול רק לקרוא את ההודעה שוב, בעזרת דיסק Dell תמשיך לאורך כתיבת חומר זה stil המשיכו את הכונן הקשיח באמצעות Windows הדיסק לדוגמה יתן נקי את זה לעבוד עם המערכת ולאחר מכן להתקין את כל מנהלי ההתקנים המתאים עבור ststem. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מרכז התמיכה של Dell Dsc.exe לקלקל את Dell Inspiron 1300 | dmdougie | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | 18 נובמבר 2009 13:25 |
| Dell Inspiron 531 כולל לוח האם רע ????? | hopthwoks | CPUs, Motherboards & RAM | 16 | 12th אוגוסט 2009 22:00 |
| Dell Inspiron 530 | ken979 | כללי חומרה צ 'אט | 11 | -12 לאפריל 2008 08:54 |
| אזור Dell Inspiron האם לא פנה ביום. | פרג | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 2nd פברואר 2008 03:17 |
| שרשרת כלים | |
| |