mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Performatavimas / atkurti Mano Dell Inspiron nepadėjo.

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2009, 20:33
Naujas Narys

Hey everyone,

Aš naudoju DELL INSPIRON 1501 apie 2 1 / 2 metų, bet aš problemų su juo kaip pernai.

Simptomai:
- Firefoc / IE dažnai sugenda (tai nutinka dažniau, jei daryti dalykus, pavyzdžiui, žiūrėti vaizdo įrašus, ar naudoti Facebook)
- Kitos programos taip pat dažnai avarijos, tokių kaip "Skype".
- Priima ilgai nešiojamas pripažinti, kad kažkas buvo prijungtas prie USB lizdo. (Mes kalbame valandų arba niekada čia. Kartais trumpiau)
- Kaip aš tipo yra tarp manęs nedelsiant spausdami klavišus ir raidės rodomi ekrane.
- Bendrosios lėtas.

* Tikriausiai yra keletas kitų dalykų aš pamiršote paminėti, bet jei aš manau iš jų, aš imsiuosi.

I've run virusas patikrina dažnai, ir kai kažkas nustatė, kad jis yra atsikratė / įdėti į krūtinę / whatever. Aš taip pat pasirinko performatuoti (naudojant "Dell išieškojimo skyrių," System Restore "arba bet jis tai pavadino.), Tačiau, nors šis padarė pagreitinti nešiojamas, aš vis dar tos pačios problemos su kritimo ir USB diskų.

Ar yra kas nors dar galėčiau bandyti bandyti išspręsti? Ar manote, kad tai daugiau bendro, "atvyksta į jo gyvenimo pabaigos" dalykas.

Any help greatly appreciated bus!

(Oh, ir jei šioje temoje manoma, kad yra kitos vietos, nedvejodami perkelti ji:))
Old Birželis 23, 2009, 16:33
Donorų grupės

Gerai, kad jūs padarėte ar turite pakankamai laisvos RAM avlb kompiuterio vyktų sklandžiai, be sulėtinti? į tai, ką jūs minėjote Manau, kad jums reikia tiesiog švarių apie savo PC su CCleaner whitch yra nemokama programa ir padės jums atlikti daug duoda tai daro I bet you won't be dissapointed. Plius įsitikinkite, kad turite visas reikiamas tvarkykles įdiegtas jūsų kompiuteryje, todėl nėra trikdžių ar ką padaryti savo BENDRAS Explorer expriance lėčiau.
Taip pat galite pabandyti šiuos ...
Defragmentēšana (Regular)
CCleaner naudojant vieną kartą per parą
Msconfig lauke Vykdyti sustabdyti unnesscory pradėti progs.
Old Birželis 23, 2009, 16:35
Donorų grupės

BTW ne formato "Dell" disko naudoti tinkamą OS diską formatuoti Atsiprašome maždaug dvigubai parašėte tik perskaityti pranešimą iš naujo, naudojant "Dell" diskas bus nuolat virš raštu medžiaga, Stil laikomi mūsų kietąjį diską naudojant Windows disko, pavyzdžiui, būtų suteikta jis švarus sistema dirbti su INSTAL ir tada visas tinkamas tvarkykles ststem.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.