mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Pārformatēšana / atjaunot Mana Dell Inspiron nepalīdzēja.

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2009, 20:33
New Member Group

Default Pārformatēšana / atjaunot Mana Dell Inspiron nepalīdzēja.

Hey everyone,

Esmu izmanto Dell Inspiron 1.501 apmēram 2 1 / 2 gadus, taču esmu bijis problēmas ar to vismaz pagājušajā gadā.

Simptomi:
- Firefoc / IE bieži crashes (tas notiek biežāk, ja darot tādas lietas, kā skatītos video, vai izmantojot facebook)
- Citas programmas arī bieži avārijas, piemēram, Skype.
- Stājas ilgu laiku klēpjdatoru atzīt, ka kaut kas ir pieslēgts USB slots. (Mēs runājam stundām vai nekad šeit. Reizēm īsāks)
- Kā es tipa pastāv nobīde starp mani spiežot taustiņus un burtiem, kas parādās uz ekrāna.
- General lēnums.

* Ir iespējams dažas citas lietas, es esmu aizmirsis pieminēt, bet, ja es domāju par tiem, es pievienot.

Esmu palaist vīrusu pārbaudes bieži, un vienmēr, kad kaut kas ir atrasts, ir vaļā of / ievieš krūškurvī / vienalga. Es arī izvēlējos pārformatēt (izmantojot Dell atgūšanas nodalījumu, "System Restore", vai kāds to sauc par to.), Bet gan tas bija paātrināt laptop, man joprojām ir tādas pašas problēmas ar crashing un USB diskus.

Vai ir kaut kas cits, es varētu mēģināt, lai mēģinātu atrisināt šo? Vai jūs domājat, ka tas ir vairāk par vispārēju "tuvojas beigām, tas ir dzīves" lieta.

Any help, būtu ļoti appreciated!

(Ak, un ja šis pavediens ir doma būt nepareizā vietā, lūdzu, jūtieties brīvi pārvietot:))
Old Jūnijs 23, 2009, 16:33
Donors Group

Ok Vai tu esi pārliecināts, ka jums ir pietiekami daudz brīvas Ram avlb datora palaist brīvi bez palēnināt? ko jūs pieminējāt Es domāju, ka jums vienkārši ir tīrs par jūsu datoru ar CCleaner whitch ir freeware programmu un palīdzēs jums no partijas, dod atpakaļ es bet Jums nevar dissapointed. Plus pārliecinieties, ka Jums ir visas pareizo draiveri instalēta jūsu datorā, lai nav glitches vai lietām, padarot savu generel pētnieks expriance lēnāk.
Izmēģināt arī šo: ...
Defragmentēšana (parastā)
CCleaner, lietojot vienreiz dienā
Msconfig in palaist lodziņā pārtraukt unnesscory uzsākšanai progs.
Old Jūnijs 23, 2009, 16:35
Donors Group

btw nav formātā, dell diska izmantot pareizu os diska formātā atvainojos par divkāršu norīkošanu vienkārši lasīt savu pastu vēlreiz, izmantojot dell diska turpinās vairāk rakstiski materiālu, kas ir stil glabā uz mūsu cieto disku, izmantojot Windows disku, piemēram, dotu to tīru sistēmu, sadarboties ar un tad ierīkot visus piemērotus draiverus jūsu ststem.
Reply

Register

Bookmarks