![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, I've been użyciu Dell Inspiron 1501 za około 2 1 / 2 lat, ale dotąd problemy z nim przynajmniej do ostatniego roku. Objawy: - Firefoc / IE często pada (to się dzieje, częściej, gdy robi rzeczy, takich jak oglądanie filmów wideo lub za pomocą facebook) - Inne programy również często crash, takich jak Skype. - Zajmuje dużo czasu na laptopa do uznania, że coś zostało podłączone do gniazda USB. (We're talking godzin lub nie tutaj. Czasami krótszy) - Jak typ występuje opóźnienie między mnie naciskając klawisze i litery pojawiające się na ekranie. - Ogólne slowness. * Istnieją prawdopodobnie kilka innych rzeczy Zapomniałem wspomnieć ale jeśli myślę o nich, a ja dołożę. I've run wirusa kontrole częściej, gdy coś jest znaleźć to dostał pozbyć / umieścić w klatce piersiowej / cokolwiek. Ja również wybrałem do formatu (przy użyciu Dell odzyskiwania partycji w "System Restore" lub cokolwiek to nazwał.), Ale mimo tego nie przyspieszy laptop, byłem nadal ma te same problemy z upaść i sterowniki USB. Czy coś jeszcze mogę spróbować i spróbować rozwiązać ten problem? Czy myślisz, że więcej ogólnej, przybywających do końca jego życia "rzeczą. Każda pomoc będzie greatly appreciated! (Och, jeśli ten wątek jest uważana za w niewłaściwym miejscu, prosimy, aby przenieść go:)) |
|
| |||
| |||
| Ok Pan się czy masz wystarczająco WOLNY Ram avlb do komputera, aby uruchomić sprawnie bez spowolnić? do tego, co masz wymienione myślę, że potrzebujesz tylko czysty temat na komputerze z ccleaner whitch jest darmowy program, który pozwoli Ci na wiele, daje ona temu zakład nie będzie dissapointed. Ponadto upewnij się, że wszystkie odpowiednie sterowniki zainstalowane na komputerze, więc nie ma rzeczy Glitches lub dokonywaniu ogólne Explorer expriance wolniej. Spróbuj także tych ... Defragmentacja (Regular) Ccleaner użyciu raz na dobę Msconfig uruchomić w polu, aby zatrzymać unnesscory uruchomić progs. |
|
| |||
| |||
| btw nie formacie z dysku dell użyć właściwego os dysku do formatu Przepraszam za podwójnego delegowania tylko przeczytać post ponownie, korzystając z dysku Dell będzie na bieżąco na piśmie, że materiał jest Stil przechowywane na naszym dysku twardym dysku za pomocą okna na przykład dałoby to czysty system do pracy z wszystkimi, a następnie zainstalować odpowiednie sterowniki dla ststem. |
![]() |
|
| Zakładki |