mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Reformatting / restabilirea Dell Inspiron meu nu a ajutat.

Reply

Thread Tools
Old 16 iunie 2009, 20:33
Noile state Group

Default Reformatting / restabilirea Dell Inspiron meu nu a ajutat.

Salut tuturor,

Am fost folosind un Dell Inspiron 1501 de aproximativ 2 1 / 2 ani, dar acum m-am avut probleme cu el pentru puţin în ultimul an.

Simptome:
- Firefoc / IE adesea avariază (acest lucru se întâmplă mai frecvent atunci când faci lucruri, cum ar fi vizionarea clipurilor video, sau Facebook, folosind)
- Alte programe de asemenea, accident de circulaţie, în mod frecvent, cum ar fi Skype.
- E nevoie de mult timp pentru laptop-ul să recunoască faptul că ceva a fost conectat la un slot USB. (Noi suntem de ore sau de vorbit niciodată de aici. Ocazional scurte)
- Aşa cum am tip există o întârziere între mine şi apăsând tastele de litere care apar pe ecran.
- General greoi.

* Există, probabil, alte câteva lucruri m-am uitat sa mentionez, dar cred că, dacă din acestea, voi adăuga.

Am rulat virus controale frecvent, şi ori de câte ori este găsit ceva este scăpat de / pune în piept / indiferent. De asemenea, am ales sa reformat (folosind Dell recuperare partiţie, în "System Restore" sau ce a solicitat-o.), Dar, deşi a făcut acest viteză de până la laptop, am fost încă având aceleaşi probleme cu crashing şi de stocare USB.

Mai e ceva am putea încerca să încerce să rezolve această? Sau crezi ca e mai mult de ordin general, "a veni la sfârşitul anului este viaţa" lucru.

Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult!!

(Oh, şi dacă acest thread este gândit să fie în alt loc, nu ezitaţi să mutaţi-l:))
Old 23 iunie 2009, 16:33
Grupul de donator

Bine-ai făcut, aveţi nevoie de liber suficient Ram avlb pentru computer pentru a rula bine, fără a încetini? la ceea ce le-aţi menţionat Cred că ai nevoie doar de a avea o legătură de pe PC-ul cu ccleaner whitch este un program freeware si va va ajuta sa o mult, da-o în urmă Pun pariu ca nu va fi dissapointed. Plus asiguraţi-vă că aveţi toate driverele corecte instalat pe calculatorul dumneavoastră aşa nu există nici o glitches sau de a face lucruri dvs. generale Explorer expriance mai lent.
De asemenea, încercaţi următoarele: ...
Defragmentând (obişnuit)
Ccleaner folosind o dată pe zi
Msconfig în caseta rula pentru a opri unnesscory începe până progs.
Old 23 iunie 2009, 16:35
Grupul de donator

BTW nu format cu disc Dell utilizarea corespunzătoare a os de disc pentru a formata Îmi pare rău de dublu postaţi doar citit mesajul tau, din nou, utilizând Dell disc va menţine peste material scris că este încă păstrate pe hard disc, folosind un disc Windows de exemplu ar fi dat este un sistem de curat pentru a lucra cu şi apoi instalat toate driverele corespunzătoare pentru ststem.
Reply

Register

Marcaje