![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, Bol som pomocou Dell Inspiron 1501 asi 2 1 / 2 roky, ale teraz som sa s problémami sa ho minimálne za posledný rok. Príznaky: - Firefoc / IE často padání (to sa stáva častejšie, keď robíte veci, ako je sledovanie videa, alebo pomocou Facebook) - Ostatné programy tiež často pád, ako je Skype. - Trvá dlho, ako na notebooku, aby uznali, že niečo bolo pripojené k USB slotu. (We're hovoriť hodiny a nikdy tu. Príležitostne kratšie) - Ako píšu, že je prodleva medzi stlačením klávesy a mi listy objavujú na obrazovke. - Všeobecná pomalost. * Existuje snáď pár ďalších vecí som zabudol spomenúť, ale myslím, že ak sa budem pridávať. Som spustiť vírus kontroly častejšie, a keď niečo zistí, že je mám zbaviť / do hrudníka / čokoľvek. Tiež som sa rozhodla zmeniť (pomocou využitia Dell oddiel, 'Obnovenie systému' alebo ako to hovorí.), Ale aj keď to urobil urýchliť notebooku, bol som stále majú rovnaké problémy s shazovat a USB disky. Ešte niečo by som mohol skúsiť, aby sa pokúsila vyriešiť? Alebo si myslíte, že je to viac všeobecný, 'chýli ku koncu jeho života' vec. Pomoci by bolo veľmi ocenia! (No, a ak je toto vlákno je, aby sa na zlom mieste, neváhajte presunúť:)) |
|
| |||
| |||
| Dobre ste si istý, že máte dostatok voľného Ram avlb pre počítač bežať hladko bez spomaliť? na to, čo máte uvedené Myslím, musíte jednoducho mať čistý asi na PC s ccleaner which je freeware program a pomôže vám z toho veľa, dať mu ago Určite nebudete dissapointed. Plus uistite sa, že máte všetky správne ovládače nainštalované na vašom počítači tak nie je glitches alebo veci tvorby vašej generel explorer expriance pomalší. Tiež skúste tieto: ... Defragmentácie (Regular) Ccleaner použitie raz denne Msconfig do kolónky spustiť zastaviť unnesscory začať progs. |
|
| |||
| |||
| btw nie formáte s dell disk používať správne os disk na formát ľúto dvojaký vysielania stačí prečítať svoj príspevok znova, s použitím dell disk bude priebežne počas písania materiálu, ktorý je stále priebežne na našom pevnom disku pomocou Windows disku, napríklad by bolo je čistý systém pre prácu s inštaláciu a potom všetky príslušné ovládače pre váš ststem. |