![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеы еверыоне, Иве 'био помоћу Делл Инспирон 1501 за око 2 1 / 2 година, али сада сам имајући проблематика с то за најмање последњих годину дана. Симптоми: - Фирефоц / ТЈ често црасхес (то се дешава чешће, када радиш ствари попут гледање видеа, или помоћу Фацебоок) - Остали програми такође често срушити, као што је Скыпе. - Води дуго за лаптоп признати да нешто је прикључен на УСБ слот. (Ми говоримо сата или никад овде. Повремено краће) - Као што сам тип је кашњење између мене притиском тастера и слова који се појављују на екрану. - Општи спорост. * Постоје вероватно неколико других ствари које сам заборавили споменути, али ако мислим да се од њих, ја ћу додати. Ја сам трчање вирус провере често, и кад год нешто није пронађено је добио ослободити од / стави у ковчег / слицно. Такође сам изабрао да реформатизовати (помоћу Делл рецоверы партицију, на 'Сыстем Ресторе' или било што га је позвао.), Али иако то није убрзати лаптоп, био сам још увек имају исте проблеме са пад система и УСБ-Погони. Има ли било што друго сам могао покушати покушати решити ово? Или, да ли мислите да је то више уопште, долазе до краја живота то је "ствар. Било који помоћ би било много поштовати! (Ох, и ако овај тхреад је мислио да се у погрешном месту, слободно преместите га:)) |
|
| |||
| |||
| Ок си је направио сигурни да имате довољно слободног авлб Рам за ваше рачунар покренути глатко без успорити? за оно што су споменуте мислим треба само да има чисту око на рачунару са ццлеанер ухитцх је фрееуаре програма и помоћи ће вам пуно, дат аго Кладим нећете бити разочарани. Плус проверите имате ли све исправне управљачке програме инсталиране на вашем рачунару тако да нема глитцхес или ствари чинећи ваш генерел Експлорер експрианце спорије. Такође пробајте ове: ... Дефрагментирање (редовно) Ццлеанер користи једном дневно Трчање мсцонфиг у оквир за заустављање уннессцоры покренути прогс. |
|
| |||
| |||
| бту не формата са Делл диск користите правилно како би ОС на диску формат жао о доубле постинг само чита свој пост поново, користећи Делл диск воља држати над писањем материјала који се чува на нашим стил хард диск користећи Уиндоус диск на пример би да да га чистим систем за рад са свим, а затим инсталирате одговарајуће управљачке програме за ваше стстем. |