![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей кожен, Я використовую Dell Inspiron 1501 близько 2 1 / 2 років, але я вже були проблеми з цим для найменш минулого року. Симптоми: - Firefoc / IE часто виходить з ладу (це трапляється частіше, якщо робити такі речі, як перегляд відео, або за допомогою Facebook) - Інші програми також часто аварії, такі як Skype. - Потрібно багато часу для ноутбука визнати, що щось було підключено до гнізда USB. (Ми говоримо години або взагалі не тут. Іноді коротше) - Як я типу є затримка між мною натиснення клавіш і букв з'являється на екрані. - Загальна повільність. * Є, ймовірно, кілька інших речей, які я забув згадати, але якщо я думаю про них, я додам. Я запустити вірус перевіряє часто, і всякий раз, коли щось не знайшов це позбувся / покласти в груди / ім. Я також вибрав для переформатування (за допомогою розділу Dell відновлення, 'System Restore' або як там називається.), Але хоча це прискорить ноутбук, я як і раніше, маючи ті ж проблеми, з гуркотом і USB-дисків. Чи є що-небудь ще я міг би спробувати, щоб спробувати вирішити це? Чи ви думаєте, що це більш загальний, 'підходить до кінця його життя речі. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю! (Так, і якщо цій темі вважається не в тому місці, будь ласка, щоб перемістити його:)) |
|
| |||
| |||
| Чи добре ви зробили, що Ви маєте достатньо вільного Рам AVLB для вашого комп'ютера, щоб працювати безперебійно, не сповільниться? до того, що Ви згадали, я думаю, потрібно просто про чисто на вашому комп'ютері з CCleaner whitch це безкоштовна програма і допоможе вам багато чого, дайте йому тому Упевнений, ви не буде розчарований. Плюс переконайтеся, що у вас є всі потрібні драйвери, встановлених на вашому комп'ютері, тому немає труднощів або речей ваших рішень ЗАГАЛЬНЕ expriance Explorer повільніше. Також спробуйте ці: ... Дефрагментація (регулярні) Ccleaner використанні один раз на день Msconfig працювати в полі, щоб зупинити запуск unnesscory Progs. |
|
| |||
| |||
| До речі, не формат з використанням диска Dell належного диску ОС формату жалкую про подвійну проводки щойно прочитав ваше повідомлення знову, використовуючи диск Dell буде тримати над написанням матеріалу, який зберігається на стиль нашого жорсткого диска за допомогою диска Windows, наприклад дасть його чисті системи для роботи з установками, а потім всі необхідні драйвери для вашої ststem. |