![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Чудя се дали някой от вас може да ми помогне. Аз имам Panasonic toughbook CF-T1 лаптопа. Той използвате, за да бъде мой брат, докато той е годен, както и в горещината на момента хит клавиатурата, унищожаване на membraine причинявайки клавиатура messing нагоре. Той после го изхвърли в шкаф, и аз наскоро се намери, и си помислих, че той ще направи добър първи проект за мен. Аз съм се опитва да намери негов заместник, който е английска клавиатура оформление. Знаете ли за всички сайтове или фирми, които ги продават сравнително евтино, № начин Отивам да платите около £ 80. Когато те са много евтини. Благодарности, Дан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Части директно от производителя, ще бъдат overpriced.
| |||
| |||
| Да погледна в Ebay. Нищо. Така че човек продават части, аз messaged него, и той каза, че просто го продаде за около £ 5. Така че те отидем евтино. Дан |
|
| |||
| |||
| Настройка за търсене, така че веднага след като някой списъци, която получи по емайл. Работи много добре за нещата, което е рядкост. |
|
| |||
| |||
| Как го правиш? Дан |
|
| |||
| |||
| Да търсене на елемента, после в дясно ще има линк за да запазите търсенето. |
|
| |||
| |||
| Благодарение що го направих това. Надяваме се, аз ще бъда-може да се намери един. Ако успеете да направите това и да го направи работата, могат да закупят дефектни лаптоп от Ebay, и се опитват да определят, че като малък проект. LOL Дан |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Клавиатура за грешка или Не, настояще клавиатура | се справят | Общи Хардуер Чат | 20 | 27-ми октомври 2009 16:26 |
| Дънната заместване | kp3509 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 3 Дек 2007 01:09 |
| Чипсет Фен заместване | Morglor9 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 20 ноември 2007 година 21:45 |
| Клавиатура Конфигурация - Настройка Logitech Клавиатура в Windows | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 3 | 16 май 2007 06:31 |
| Клавиатура - Как да почистите клавиатурата? | на glyphon | Общи Хардуер Чат | 7 | 4 октомври 2006 15:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |