![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Přemýšlím, jestli někdo z vás by mohl pomoci já. Mám Panasonic toughbook CF-T1 notebooku. Je třeba použít můj bratr to až měl záchvat, a na teplo chvíli narazí na klávesnici, ničí membraine způsobuje klávesnice umazávání nahoru. On pak zlikvidovat jej do skříňky, a já jsem nedávno zjistil, že je, a myslel, že by bylo dobré první projekt pro mě. Já jsem se snaží nalézt náhradní klávesnice, která je Uk layout. Víte o nějakých stránkách nebo firmy, které prodávají je poměrně levné, č. způsobem budu platit o 80 liber. Když jsou hodně levnější. Díky, Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Díly přímo od výrobce se bude předražený.
| |||
| |||
| Jo vypadalo na eBay. Nic. Tak chlap prodávat díly, i messaged ho, a on řekl, že právě prodal asi 5 liber. Tak jdou levně. Dan |
|
| |||
| |||
| Instalační program pro vyhledávání tak, že jakmile někdo uvádí jeden dostanete e-mailem. Funguje opravdu dobře na věci, která je vzácná. |
|
| |||
| |||
| Jak to děláš? Dan |
|
| |||
| |||
| Do hledání položku pak vpravo bude odkaz uloľte vyhledávání. |
|
| |||
| |||
| Díky, že jste právě teď. Doufejme, že i bude-schopen najít jeden. Pokud se podaří i to a to funguje, můžete koupit vadného notebooku z ebay, a pokusit se stanovit, že jako malý projekt. Válet se Dan |