![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά. Διερωτώμαι αν κάποιος από εσάς να με βοηθήσει. Έχω ένα Panasonic Toughbook CF-T1 laptop. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον αδερφό μου μέχρι την είχε μια κρίση τους, και με τη ζέστη από τη στιγμή που επλήγησαν από το πληκτρολόγιο, προκαλώντας την καταστροφή των membraine πληκτρολόγιο μέχρι Messing. Στη συνέχεια θα απορρίπτονται στο ντουλάπι, και πρόσφατα έκρινε, και πίστευε ότι θα έκανε ένα καλό πρώτο σχέδιο για μένα. Είμαι προσπαθεί να βρει έναν αντικαταστάτη του πληκτρολογίου που είναι Uk διάταξης. Γνωρίζετε τυχόν δικτυακούς τόπους ή τις εταιρείες που πωλούν αρκετά φθηνή, δεν είμαι θα πληρώσει περίπου £ 80. Όταν είναι πολύ φθηνότερα. Ευχαριστώ, Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μέρη απευθείας από τον παραγωγό θα είναι υπερτιμημένα.
| |||
| |||
| Ναι εξέτασε ebay. Τίποτα δεν. Έτσι, ένας τύπος πωλούν ανταλλακτικά, i messaged του, και είπε ότι μόνο το πούλησε περίπου £ 5. Έτσι πηγαίνουν πιο φθηνά. Dan |
|
| |||
| |||
| Εγκατάσταση μιας αναζήτησης, έτσι ώστε μόλις κάποιος παραθέτει μία έχετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έργα για τα πραγματικά καλά πράγματα που είναι σπάνιες. |
|
| |||
| |||
| Πώς θα γίνει αυτό; Dan |
|
| |||
| |||
| Κάντε μια αναζήτηση για το στοιχείο σχετικά με το δικαίωμα στη συνέχεια, θα είναι ένα σύνδεσμο για να αποθηκεύσετε την αναζήτηση. |
|
| |||
| |||
| Χάρη έκανε μόλις τώρα. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαι σε θέση να βρει-ένα. Αν καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό και να το κάνουν να λειτουργήσει, θα μπορούσε να αγοράσει ένα ελαττωματικό laptop εκτός ebay, και να προσπαθήσουν να καθορίσουν ότι, όπως ένα μικρό σχέδιο. Γελάω δυνατά Dan |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πληκτρολόγιο ή Σφάλμα Δεν Παρόν Πληκτρολόγιο | αντεπεξέλθουν | Γενική Συζήτηση Hardware | 20 | 27 Οκτωβρίου 2009 16:26 |
| Motherboard αντικατάσταση | kp3509 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 3η Δεκ. 2007 01:09 |
| Chipset Fan αντικατάσταση | Morglor9 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 20 Νοε 2007 21:45 |
| Πληκτρολόγιο Διαμόρφωση - Εγκατάσταση Logitech Πληκτρολόγιο στα Windows | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 16η Μαΐου 2007 06:31 |
| Πληκτρολόγιο - Πώς να καθαρίσει το πληκτρολόγιο; | η glyphon | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 4 Οκτ 2006 15:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |