μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Αντικατάσταση πληκτρολογίου

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 09:05
Ομάδα Δωρητών

Default Αντικατάσταση πληκτρολογίου

Γειά.
Διερωτώμαι αν κάποιος από εσάς να με βοηθήσει.

Έχω ένα Panasonic Toughbook CF-T1 laptop.
Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον αδερφό μου μέχρι την είχε μια κρίση τους, και με τη ζέστη από τη στιγμή που επλήγησαν από το πληκτρολόγιο, προκαλώντας την καταστροφή των membraine πληκτρολόγιο μέχρι Messing. Στη συνέχεια θα απορρίπτονται στο ντουλάπι, και πρόσφατα έκρινε, και πίστευε ότι θα έκανε ένα καλό πρώτο σχέδιο για μένα.

Είμαι προσπαθεί να βρει έναν αντικαταστάτη του πληκτρολογίου που είναι Uk διάταξης.
Γνωρίζετε τυχόν δικτυακούς τόπους ή τις εταιρείες που πωλούν αρκετά φθηνή, δεν είμαι θα πληρώσει περίπου £ 80. Όταν είναι πολύ φθηνότερα.

Ευχαριστώ,

Dan
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 09:08
Διαχειριστής Ομάδα

Μέρη απευθείας από τον παραγωγό θα είναι υπερτιμημένα.

Έχετε δοκιμάσει το eBay;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 09:14
Ομάδα Δωρητών

Ναι εξέτασε ebay.
Τίποτα δεν.
Έτσι, ένας τύπος πωλούν ανταλλακτικά, i messaged του, και είπε ότι μόνο το πούλησε περίπου £ 5.
Έτσι πηγαίνουν πιο φθηνά.

Dan
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 09:16
Διαχειριστής Ομάδα

Εγκατάσταση μιας αναζήτησης, έτσι ώστε μόλις κάποιος παραθέτει μία έχετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έργα για τα πραγματικά καλά πράγματα που είναι σπάνιες.
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 09:21
Ομάδα Δωρητών

Πώς θα γίνει αυτό;

Dan
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 09:34
Διαχειριστής Ομάδα

Κάντε μια αναζήτηση για το στοιχείο σχετικά με το δικαίωμα στη συνέχεια, θα είναι ένα σύνδεσμο για να αποθηκεύσετε την αναζήτηση.
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 09:38
Ομάδα Δωρητών

Χάρη έκανε μόλις τώρα.
Ας ελπίσουμε ότι θα είμαι σε θέση να βρει-ένα.

Αν καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό και να το κάνουν να λειτουργήσει, θα μπορούσε να αγοράσει ένα ελαττωματικό laptop εκτός ebay, και να προσπαθήσουν να καθορίσουν ότι, όπως ένα μικρό σχέδιο. Γελάω δυνατά

Dan
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πληκτρολόγιο ή Σφάλμα Δεν Παρόν Πληκτρολόγιο αντεπεξέλθουν Γενική Συζήτηση Hardware 20 27 Οκτωβρίου 2009 16:26
Motherboard αντικατάσταση kp3509 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 3η Δεκ. 2007 01:09
Chipset Fan αντικατάσταση Morglor9 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 20 Νοε 2007 21:45
Πληκτρολόγιο Διαμόρφωση - Εγκατάσταση Logitech Πληκτρολόγιο στα Windows Computer Spec Γενική Συζήτηση Hardware 3 16η Μαΐου 2007 06:31
Πληκτρολόγιο - Πώς να καθαρίσει το πληκτρολόγιο; η glyphon Γενική Συζήτηση Hardware 7 4 Οκτ 2006 15:26
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.