![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo. Pitam se ako je bilo koji od te mogao pomoć mene. Imam toughbook Panasonic CF-T1 laptop. Ona se koristi moj brat je imao dok on stane, i u trenutku vrućine pogodile su tipkovnica, unisstenja membraine uzrokujući tipkovnici messing up. On je zatim odbačena je u ormariće, a nedavno sam ga pronašao, i mislio da će to napraviti dobar prvi projekt za mene. Im 'težak pronaći zamjensku tipkovnica koja je UK izgled. Znate li bilo koje web stranice ili kompanije koje prodaju ih prilično jeftine, Nema šanse idem platiti oko 80 £. Kada su puno jeftinije. Hvala, Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dijelovi izravnu od proizvođača su idući u biti overpriced.
| |||
| |||
| Yep Pogledamo ebay. Ništa. Pa dečko prodati dijelove, messaged ja njemu, i on je rekao da je prodano samo oko £ 5. Oni idu pare. Dan |
|
| |||
| |||
| Postava za pretraživanje tako da čim netko liste jednom te dobiti e-poštom. Works jako dobro za stvari koje je rijetkost. |
|
| |||
| |||
| Kako napraviti? Dan |
|
| |||
| |||
| Učinite pretrage za predmet zatim na desnoj strani ce biti link za spremanje pretraživanja. |
|
| |||
| |||
| Zahvaljujući upravo sada je to učinio. Nadam se da ću biti u mogućnosti naći jedan. Ako sam uspio to i učiniti ga posla, može kupiti neispravan laptop off eBay, i pokušati popraviti da, kao mali projekt. Lol Dan |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tipkovnica Greška ili Ne Tipkovnica Present | nositi | General Hardware Chat | 20 | 27 listopad 2009 16:26 |
| Matična ploča Zamena | kp3509 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 3. prosinac 2007 01:09 |
| Chipset Fan Zamena | Morglor9 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 20. studeni 2007 21:45 |
| Konfiguracija Keyboard - Keyboard Logitech Postavljanje u Windowsima | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 3 | 16. svibanj 2007 06:31 |
| Keyboard - Kako očistiti tipkovnicu? | u glyphon | General Hardware Chat | 7 | 4. listopad 2006 15:26 |
| Thread Tools | |
| |