![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Kíváncsi vagyok, sem maga segíthet nekem. Van egy Panasonic Toughbook CF-T1 laptop. Használja, hogy a bátyám, amíg volt alkalmas, és a hő a pillanat elérje a billentyűzet, tönkretételének membraine okozó billentyűzet messing fel. Ezután dobni azt a szekrényt, és a közelmúltban találták meg, és gondoltam, ez egy jó első projekt nekem. Megpróbálom megtalálni a csere billentyűzet, hogy Uk elrendezést. Tudod, olyan helyek, illetve a vállalatok, hogy eladja nekik elég olcsó, így nem fogok fizetni kb 80 £. Ha ezek sok olcsóbb. Köszönöm, Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Részei közvetlenül a gyártótól lesznek túlárazott.
| |||
| |||
| Ja nézett ebay. Semmi. Szóval a srác eladni részei, én messaged őt, és ő azt mondta, hogy most adta el, mintegy 5 £. Így megy olcsón. Dan |
|
| |||
| |||
| Setup keresést úgy, hogy amint valaki felsorolja kapsz egy e-mailben. Üzemi igazán jó dolgot, ami ritka. |
|
| |||
| |||
| Hogy van ez? Dan |
|
| |||
| |||
| Van egy kereső a tételt, majd a jobb oldalon lesz egy link, hogy mentse el a keresést. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm, hogy nem csak most. Remélhetőleg leszek-képes megtalálni egy. Ha sikerül ezt és működőképessé teszi azt, hogy vegyél egy hibás laptop off ebay, és próbálja megállapítani, hogy egy kis projekt. Hangosan nevet Dan |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Keyboard Error or No Keyboard Present | kezelésére | Általános fémáru Chat | 20 | Október 27, 2009 16:26 |
| Alaplap helyettesítés | kp3509 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 3. december 2007 01:09 |
| Chipset Fan helyettesítés | Morglor9 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 20. november 2007 21:45 |
| Billentyűzet Konfiguráció - Logitech billentyűzet beállítása a Windows | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 3 | 16. május 2007 06:31 |
| Billentyűzet - Hogyan tisztítható a billentyűzet? | A glyphon | Általános fémáru Chat | 7 | 4. október 2006 15:26 |
| Téma eszközök | |
| |