![]() |
|
| |||
| |||
| שלום. מעניין אם אתה יכול לעזור לי. יש לי toughbook Panasonic CF-T1 הנייד. הוא השתמש כדי להיות של אח שלי עד שהוא היה כשיר, וב בחום של הרגע הכה את המקלדת, להרוס את המקלדת membraine גרימת להתעסק למעלה. אחר כך הוא מושלך בתוך ארון זה, ואני מצאתי את זה לאחרונה, וחשבתי שזה יהיה טוב לעשות את הפרויקט הראשון בשבילי. אני מנסה למצוא תחליף מקלדת כי היא בבריטניה מתווה. האם אתה מכיר את כל האתרים או חברות שמוכרים אותם די בזול, אין מצב שאני הולך לשלם בערך 80 £. כאשר הם מאוד זולה. תודה, דן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חלקים מ ישירה ליצרן הולכת להיות overpriced.
| |||
| |||
| כן הסתכל eBay. כלום. אז בחור למכור חלקים, אני messaged אותו, והוא אמר שהוא מכר את זה רק כ £ 5. אז הם הולכים cheaply. דן |
|
| |||
| |||
| הגדרת החיפוש כך ברגע שמישהו רשימות אחת תקבל בדוא"ל. עובד ממש טוב דברים כי הוא נדיר. |
|
| |||
| |||
| איך אתה עושה את זה? דן |
|
| |||
| |||
| לבצע חיפוש של הפריט ולאחר מכן בצד ימין יהיו קישור כדי לחסוך את החיפוש. |
|
| |||
| |||
| תודה פשוט עשה את זה עכשיו. בתקווה, אני אהיה-מסוגל למצוא אחת. אם אני עושה את זה כדי לנהל ולבצע זה עובד, אולי לקנות הפגום הנייד מחוץ eBay, ונסה לתקן את זה, בתור פרוייקט קטן. לצחוק בקול רם דן |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מקלדת שגיאה או לא הווה מקשים | להתמודד | כללי חומרה צ 'אט | 20 | 27 אוקטובר 2009 16:26 |
| החלפת לוח האם | kp3509 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 3rd דצמבר 2007 01:09 |
| החלפת שבבים פאן | Morglor9 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 20 נובמבר 2007 21:45 |
| תצורת מקלדת - Logitech התקנת לוח מקשים ב-Windows | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 16th May 2007 06:31 |
| לוח מקשים - כיצד לנקות מקלדת? | את glyphon | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 4th אוקטובר 2006 15:26 |
| שרשרת כלים | |
| |