![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Įdomu, jei kas nors iš jūsų galėtų man padėti. Turiu Panasonic Toughbook CF-T1 nešiojamas. Ji naudojama bus mano brolio kol jis tinka, ir nuo to momento, šilumos paspauskite klaviatūros, naikinimas membraine sukelia klaviatūros messing up. Jis tada išmesti ją spintoje, o aš neseniai nustatė, kad jis ir pagalvojau, kad būtų geras pirmasis projektas man. Bandau rasti pakeisti klaviatūros išdėstymą, kad is UK. Ar žinote, kad bet kokios svetaines ar įmonėms, kurios parduoda jas gana pigiai, No way I'm going mokėti apie £ 80. Kai jie yra daug pigesnis. Ačiū, Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dalys tiesiogiai iš gamintojo, bus per daug.
| |||
| |||
| Yep pažvelgė eBay. Niekas. Taigi vaikinas parduoti dalimis, aš messaged jį, ir jis pasakė, kad jis tik jį pardavė apie 5 £. Taigi jie išeina pigiau. Dan |
|
| |||
| |||
| Installer paieška taip, kad kuo nors viename sąraše gausite elektroniniu paštu. Dirba tikrai gerai už dalykus, kurie yra reti. |
|
| |||
| |||
| How do you do that? Dan |
|
| |||
| |||
| Ar elemento paieška tada dešinėje pusėje bus nuoroda į sutaupyti paiešką. |
|
| |||
| |||
| Ačiū tik padarė dabar. Tikimės, kad būsiu, galės rasti vieną. Jeigu man pavyks tai padaryti ir padaryti jį dirbti, gali nusipirkti sugedusi nešiojamas prie eBay, ir pabandyti nustatyti, kad, kaip mažai projektas. Garsiai juoktis Dan |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis | susidoroti | General Hardware Chat | 20 | 27 spalis 2009 16:26 |
| Motherboard pakeitimas | kp3509 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 3 gruodis 2007 01:09 |
| Chipset Ventiliatoriaus pakeitimas | Morglor9 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Lapkritis 20, 2007 21:45 |
| Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 3 | Gegužė 16, 2007 06:31 |
| Keyboard - Kaip valyti klaviatūrą? | glyphon | General Hardware Chat | 7 | 4 spalis 2006 15:26 |
| Temos įrankiai | |
| |