![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut. Ma intreb daca vreunul din voi ar putea să-mi ajute. Am un Panasonic toughbook CF-T1 laptop. Se utilizează pentru a fi de până la fratele meu a avut un atac, şi în momentul de căldură a lovit tastatură, distrugerea membraine cauzează tastatură până joc. El a aruncat-o în dulap, şi am găsit-o recent, şi s-ar face un bun prim proiect pentru mine. Am încercat să găsim un înlocuitor tastatură care este Uk layout. Stii de orice site-uri sau companii care le vândă destul de ieftine, nr fel voi să plătească aproximativ £ 80. Când acestea sunt mult mai ieftine. Mulţumesc, Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Piese direct de la producător vor fi overpriced.
| |||
| |||
| Da uitat la eBay. Nimic. Deci, un tip vinde piese, i messaged el, şi el a spus ca el doar a vândut-o pentru aproximativ £ 5. Deci, ei merg ieftin. Dan |
|
| |||
| |||
| Configuraţi o căutare, astfel încât în cel mai scurt timp cineva listele o aveţi trimise prin email. Lucrari de lucruri foarte bine pentru că este rară. |
|
| |||
| |||
| Cum faci asta? Dan |
|
| |||
| |||
| Efectuaţi o căutare pentru element apoi din dreapta va fi un link pentru a salva de căutare. |
|
| |||
| |||
| Multumesc tocmai a făcut asta acum. Sperăm că-i va fi în stare să găsească o. Dacă am reuşit să facem acest lucru şi să-l, ar putea să cumpere un defect de laptop de pe eBay, şi să încerce să se stabilească faptul că, astfel cum a fost un pic de proiect. Hohot de râs Dan |
![]() |
|
| Marcaje |