![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Přemýšlím, jestli někdo z vás by mohol pomôcť já. Mám Panasonic Toughbook CF-T1 notebooku. Je potrebné použiť môj brat to až mal záchvat, a na teplo chvíli narazí na klávesnici, ničí membraine spôsobuje klávesnice umazávání hore. On potom zlikvidovať ho do skrinky, a já jsem nedávno zistil, že je, a myslel, že by bolo dobré prvý projekt pre mňa. Ja som sa snaží nájsť náhradné klávesnice, ktorá je Uk layout. Viete o nejakých stránkach alebo firmy, ktoré predávajú je pomerne lacné, č spôsobom budem platiť o 80 libier. Když jsou hodně lacnejšie. Vďaka, Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Diely priamo od výrobcu sa bude předražený.
| |||
| |||
| Jo vypadalo na eBay. Nič. Tak chlap predávať diely, aj messaged ho, a on povedal, že práve predal asi 5 libier. Tak idú lacno. Dan |
|
| |||
| |||
| Inštalačný program pre vyhľadávanie tak, že akonáhle niekto uvádza jeden dostanete e-mailom. Funguje naozaj dobre na veci, ktorá je zriedkavá. |
|
| |||
| |||
| Ako to robíš? Dan |
|
| |||
| |||
| Do hľadanie položku potom vpravo bude odkaz uloľte vyhľadávanie. |
|
| |||
| |||
| Vďaka, že ste práve teraz. Dúfajme, že aj keď bude schopný nájsť jeden. Ak sa podarí aj to a to funguje, môžete kúpiť vadného notebooku z ebay, a pokúsiť sa stanoviť, že ako malý projekt. Válet sa Dan |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Keyboard Error or No súčasnosť Keyboard | zvládnuť | Všeobecné Hardware Chat | 20 | 27. októbra 2009 16:26 |
| Výmena základnej dosky | kp3509 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 3. decembra 2007 01:09 |
| Čipová Fan Nahradenie | Morglor9 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 20. novembra 2007 21:45 |
| Klávesnice Konfigurácia - Nastavenie Logitech klávesnice vo Windows | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 16. mája 2007 06:31 |
| Klávesnice - Ako čistiť klávesnicu? | o glyphon | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 4. októbra 2006 15:26 |
| Thread Tools | |
| |