![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. Питам се ако је било који од те могао помоћ мене. Имам тоугхбоок Панасониц ЦФ-Т1 лаптоп. Она се користи мој брат је имао док он стане, и у тренутку врућине погодиле су тастатура, унисстења мембраине проузрочење тастатури мессинг уп. Он је затим одбачена је у ормариће, а недавно сам га пронашао, и мислио да ће то направити добар први пројекат за мене. Им 'тежак за наћи замену тастатура која је УК формат. Знате ли било које уеб странице или компаније које продају их прилично јефтине, Нема шансе идем платити око 80 £. Када су пуно јефтиније. Хвала, Дан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Делови директну од произвођача су идући да буде оверприцед.
| |||
| |||
| Ыеп Погледамо ебаы. Ништа. Па дечко продати делове, мессагед ја њему, и он је рекао да је продато само око £ 5. Они иду паре. Дан |
|
| |||
| |||
| Постава за претрагу тако да чим неко листе једном те добити е-маилом. Уоркс јако добро за ствари које је реткост. |
|
| |||
| |||
| Како направити? Дан |
|
| |||
| |||
| Учините претраге за предмет затим на десној страни це бити линк за чување претраге. |
|
| |||
| |||
| Захваљујући управо сада је то учинио. Надам се да ћу бити у могућности наћи један. Ако сам успео то и учинити га посла, може купити неисправан лаптоп офф еБаы, и покушати поправити да, као мали пројекат. Лол Дан |