![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Цікаво, хто з вас може мені допомогти. У мене є Panasonic Toughbook CF-T1 ноутбук. Його використовують для мого брата, поки він не стався напад, і в запалі Hit клавіатури, знищуючи membraine викликаючи Мессінг клавіатурою вгору. Потім він відкидається в шафу, і я нещодавно знайшов, і подумав, що б зробити гарний перший проект для мене. Я намагаюся знайти заміну клавіатуру, яка є Великобританія макет. Чи знаєте ви, будь-яких сайтів або компаній, які продають їх досить дешево, не так, як я буду платити близько £ 80. Коли вони набагато дешевше. Спасибі, Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Частина безпосередньо від виробника будуть завищеними.
| |||
| |||
| Так подивився на Ebay. Нічого. Таким чином, частина продають хлопець, я messaged його, і він сказав, що він просто продав приблизно за £ 5. Так вони йти дешево. Dan |
|
| |||
| |||
| Установка пошуку, так що, як тільки хтось списки Ви отримаєте електронною поштою. Роботи дуже добре, для матеріалу, що є рідкістю. |
|
| |||
| |||
| Як ти це зробив? Dan |
|
| |||
| |||
| Виконати пошук по пункту то справа будуть посилання на збереження пошуку. |
|
| |||
| |||
| Спасибі, що зробили тільки зараз. Сподіваюся, я буду-вдалося знайти одну. Якщо мені вдасться це зробити, і зробити його роботу, може придбати несправний ноутбук від Ebay, і спробувати виправити, що, як маленький проект. Ха-ха-ха Dan |