menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Náhrada pevného disku na Philips Freevents notebooku

Reply

Thread Nástroje
Old 9. října 2007, 19:13
Nový člen skupiny

Default Náhrada pevného disku na Philips Freevents notebooku

Jsem doufal, že to upgrade pevného disku na mém Philips Freevents x51 (60 GB prostě není dost), ale když jsem otevřel šroubovací-on kryt na dně, našla jsem to zatajil, pouze ventilátor, bez pevného disku, jak se očekávalo. Já jsem myslela, že potřebuju mít stroj sebe úplně dostat na HD, ale nechceme dělat, když nemáte na.

Má někdo mít žádné zkušenosti s tímto modelem? Jakékoliv rady, jak se dostat na pevný disk? Ještě důležitější je, že se někdo vědět, jestli je to vůbec možné nahradit pevný disk? V uživatelské příručce je vedle ničemu a neexistují žádné informace o tom, že nemůžu najít ani na stránkách Philips nebo na net.

A nakonec, pokud se ukáže, že můžu změnit disk, nějaké návrhy na to, co půjde? (značka, parametry, atd.)

Díky za váš čas
Old 9. října 2007, 19:35
Moderátor skupiny

Nejsem obeznámen s Laptop na otázku, ale pokud to bude těžké pro změnu, proč nejsou jenom používat externí

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 9. října 2007, 19:43
Nový člen skupiny

Jsem toho názoru, že je moje záložní varianta, ale já cestovních hodně (opravdu hodně!) Se svou prací, a vláčení jedna vnější okolí (i kompaktní lehká váha-jednom) je obtěžující. Myslel bych prozkoumat možnosti první, ale když to skončí hledají příliš složité, že to, co budu dělat.
Old 10. října 2007, 08:52
Dárce Skupina

Váš přenosný počítač, může být rebadged model mate - Twinhead stylebook D12. podívejte se na tento odkaz

http://www.twinhead.com.tw/product_notebook/12D.asp

Je to stejné jako Vy? Pokud ano, můžete získat více radosti dělá hledání pro tento model. pokud se jedná o stejný pak dává trochu více informací o vaší HD.

I zde je několik informací o x50. Musíš číst přes cestu, ale tam se někdo snaží udělat to samé jako vy. I dont know how podobné tohoto modelu je to tvoje, ale mohou pomoci některé z nich. Pokud je pak doesnt podívat snadné.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2037

Můj systém: Slona

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Základní deska:
Asus P5K-E/Wi-fi
Paměť RAM:
2GB Corsair XMS
Grafické karty (s):
Asus EN8600GT Tichý
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Samsung HD501
Optická mechanika (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Chlazení:
Thermalright Ultra-120 extrémním
Síť / Internet:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 palce
Operační systém (y):
Windows Vista Home Premium
Old 10. října 2007, 09:24
Dárce Skupina

Od stejného soudu, jak je uvedeno výše. To může být také užitečné informace. Pokud je toto právo pokusit googling tomto příliš vidět, pokud se vám žádné radosti.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2462

Pokud je to opravdu stejné pak to může být to, co hledáte.

http://www.larwe.com/technical/av3715-open.html

je to založeno na averatec AV3715-EH1, která se žádné štěstí je to, co Vy se jusr rebranded podle Philips.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.