μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Η αντικατάσταση του σκληρού δίσκου για την Philips Freevents laptop

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9η Οκτ 2007, 19:13
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Η αντικατάσταση του σκληρού δίσκου για την Philips Freevents laptop

Am ελπίδα για την αναβάθμιση του σκληρού δίσκου μου για τη Philips Freevents X51 (60GB απλά δεν είναι αρκετό), αλλά όταν άνοιξε τη βίδα για την κάλυψη-στο κάτω μέρος, το βρήκα κρύβονται μόνο ο ανεμιστήρας, δεν το σκληρό δίσκο με τον αναμενόμενο τρόπο. Σκέφτομαι ότι πρέπει να ληφθούν εκτός εντελώς το μηχάνημα για να σε HD, αλλά δεν θέλουν να το κάνουν αυτό, αν δεν έχω να.

Υπάρχει κάποιος που έχει κάποια εμπειρία με αυτό το μοντέλο; Κάθε συμβουλές για το πώς θα αποκτήσετε στο σκληρό δίσκο; Ακόμη πιο σημαντικό, Ξέρει κανείς αν είναι σε όλα δυνατή η αντικατάσταση του σκληρού δίσκου; Το εγχειρίδιο για τον χρήστη είναι δίπλα στην άχρηστο και δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αυτό που μπορώ να βρείτε είτε στο site της Philips ή με το δίκτυο.

Και τέλος, αν αποδειχθεί ότι μπορεί να αλλάξει το δίσκο, τυχόν υποδείξεις σχετικά με το τι πρέπει να πάμε για; (μάρκα, specs, κτλ)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Old 9η Οκτ 2007, 19:35
Συντονιστής Ομάδας

Δεν είμαι εξοικειωμένος με το Laptop στην ερώτηση, αλλά αν πρόκειται να είναι δύσκολο να αλλάξει γιατί δεν μπορείτε απλά χρήση ενός εξωτερικού

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 9η Οκτ 2007, 19:43
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω αυτό θεωρείται, ότι είναι και δική μου εναλλακτική λύση, αλλά πολλά ταξίδια (πραγματικά πολύ!) Με το έργο μου, και ένα εξωτερικό γύρω lugging (ακόμη και ένα συμπαγές ελαφρά ένα) είναι ενοχλητικό. Νόμιζα ότι είχε διερευνήσει τις πρώτες επιλογές, αλλά αν αυτό καταλήγει εξετάζοντας πολύ δύσκολο, είναι αυτό που θα κάνουμε.
Old 10ης Οκτώβρη 2007, 08:52
Ομάδα Δωρητών

Ο φορητός υπολογιστής μπορεί να είναι ένα μοντέλο rebadged mate - Twinhead stylebook D12. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το δεσμό

http://www.twinhead.com.tw/product_notebook/12D.asp

Είναι τα ίδια με τα δικά σας; αν ναι, μπορείτε να πάρετε περισσότερες χαρά κάνει μια αναζήτηση για το μοντέλο αυτό. αν είναι το ίδιο, τότε αυτό δίνει λίγο περισσότερες πληροφορίες για το HD.

Επίσης, εδώ είναι μερικές πληροφορίες για τα X50. Θα πρέπει να διαβάσετε με ένα τρόπο, αλλά υπάρχει κάποιος προσπαθεί να κάνει το ίδιο με σας. Ι dont ξέρτε πώς αυτό το μοντέλο είναι παρόμοιες με τις δικές σας, αλλά μπορεί να βοηθήσει ορισμένους. Αν είναι τότε θα εξετάσουμε doesn't εύκολο.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2037

Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
Μνήμες:
2GB Corsair XMS
Κάρτα γραφικών (ες):
Asus EN8600GT Silent
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Υπόθεση / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Ψύξη:
Thermalright Ultra-120 ακραίες
Network / Internet:
Monitor (ες):
Dell 2005FPW 20 ιντσών
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Old 10ης Οκτώβρη 2007, 09:24
Ομάδα Δωρητών

Από την ίδια ως άνω φόρουμ. Αυτό μπορεί να είναι επίσης χρήσιμες πληροφορίες. Αν αυτό είναι σωστό αυτό Googling προσπαθήσει πολύ δείτε αν αυτό σας δίνει καμία χαρά.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2462

Αν είναι πράγματι το ίδιο, τότε αυτό μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε.

http://www.larwe.com/technical/av3715-open.html

Αυτό βασίζεται στο averatec AV3715-EH1, η οποία με κάθε καλή τύχη ό, τι είναι η δική σας είναι jusr rebranded βάσει της Philips.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα Αντικατάσταση My HP Laptop Hard Drive ShinyMcShine Laptops, Κινητά & PDA 8 28 Ιουλ 2009 16:35
WANTED: Philips Freevents X51 Recovery Disk chrismass1 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 4η Μαΐου 2008 08:01
Philips Freevents X50 Power Τεύχος lloydy23 Laptops, Κινητά & PDA 2 22 Απρ 2008 04:26
Η αντικατάσταση ενός laptop σκληρό δίσκο SlapnutSkits Laptops, Κινητά & PDA 8 14 Φεβ 2008 12:41
Παλιά laptop, νέο σκληρό δίσκο carritts Laptops, Κινητά & PDA 4 29η Σεπ 2007 04:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.