manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Zamjena tvrdog diska na Philips Freevents laptopa

Reply

Thread Tools
Old 9. listopad 2007, 19:13
Novi član grupe

Default Zamjena tvrdog diska na Philips Freevents laptopa

Nadala sam se nadograditi hard disk na moj Freevents Philips x51 (60GB jednostavno nije dovoljno), ali kad sam otvorio poklopac na vijak na dnu, otkrio sam to prikrivala samo navijač, a ne hard disk kako je to očekivano. Ja razmišljam da mi je potrebno poduzeti stroj pored potpuno dobiti na HD, ali ne želim to učiniti ako ne morate.

Se bilo tko imati bilo koji iskustvo sa ovim modelom? Bilo koji savjet o tome kako doći na hard disk? Još važnije, se bilo tko znati ako je uopće moguće zamijeniti hard disk? Korisnik priručnik je pored beskorisno i nema informacija o tome da ne mogu naći ni na stranici Philips ili na internetu.

I konačno, ako ispada da mogu promijeniti voziti, bilo koje prijedloge o tome što se obratiti za? (make, naočale, itd.)

Hvala na vašem vremenu
Old 9. listopad 2007, 19:35
Moderator / ica grupe

Nisam upoznat s Laptop u pitanju, ali ako je to će biti teško promijeniti zašto dont 'te pravedan korištenje vanjskog

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 9. listopad 2007, 19:43
Novi član grupe

Imam smatra ovo, i da je moj fallback opcija, ali sam putovati puno (jako puno!) Sa svojim radom, a lugging oko jedan eksterni (čak i kompaktnom light-weight jedan) je peckav. Pomislio bih istražiti opcije prvi, ali ako ga završi obličje previše teško, to je ono što ću učiniti.
Old 10. listopad 2007, 08:52
Donatorska Grupa

Vaš laptop svibanj biti rebadged model mate - Twinhead stylebook D12. Bacite pogled na ovaj link

http://www.twinhead.com.tw/product_notebook/12D.asp

Je li to isti kao tvoj? ako je tako da svibanj dobiti više radost događaj za pretraživanje za ovaj model. ako je isti onda ovaj daje malo više informacija o vašem HD.

Također je tu neki info o x50. Morate pročitati kroz neki način, ali postoji netko pokušava učiniti isto kao i vi. Ja dont znati kako ovaj model sličan je tvoj, ali svibanj pomoć neke. Ako je onda se lako gledati.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2037

My System: The slon

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad Q6600
Matične ploče:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memorija:
2GB gusar XMS
Grafička kartica (e):
Asus EN8600GT Silent
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
Samsung HD501
Optički pogon (e):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Hlađenje:
Thermalright Ultra-120 krajnost
Network / Internet:
Monitor (e):
Dell 2005FPW 20 inch
Operacijski sustav (e):
Windows Vista Home Premium
Old 10. listopad 2007, 09:24
Donatorska Grupa

Iz istog forum kao gore. To svibanj također biti koristan info. Ako je ovo pravo googling probajte ovo previše vidjeti ako Internet popuštanje te bilo koji radost.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2462

Ako je to zaista isti onda ovaj svibanj biti ono što tražite.

http://www.larwe.com/technical/av3715-open.html

ovo se temelji na averatec AV3715-EH1, koji s bilo sreća je ono što tvoj je jusr rebranded pod Philips.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj problem Zamjena HP Laptop Hard Drive ShinyMcShine Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 8 28. srpnja 2009 16:35
Wanted: Philips Freevents x51 Recovery Disk chrismass1 Windows Operating Systems 4 4. svibanj 2008 08:01
Philips Freevents X50 Power Issue lloydy23 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 22. travanj 2008 04:26
Zamjena laptop hard disk SlapnutSkits Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 8 14. veljača 2008 12:41
Stari laptop, novi tvrdi disk carritts Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 29. Ruj 2007 04:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.