kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Cseréje merevlemezt a Philips Freevents laptop

Reply

Téma eszközök
Old Október 9 2007, 19:13
Új tag Csoport

Default Cseréje merevlemezt a Philips Freevents laptop

Am abban a reményben, hogy frissítse a merevlemez az én Philips Freevents x51 (60GB csak nem elég), de amikor kinyitotta a csavaros a fedezésére az alján, azt találták, hogy csak a rejtett fan, nem pedig a merevlemezt, mint várták. Én arra gondoltam, hogy tudok venni a gép teljesen eltekintve, hogy a HD, de nem akarom, hogy ha nem muszáj.

Csinál akárki volna a tapasztalatok ezt a modellt? Minden tanácsot, hogyan juthatunk el a merevlemezt? Ennél is fontosabb, csinál akárki tud ha ez egyáltalán lehetséges, hogy a merevlemez? A felhasználói kézikönyv mellett haszontalan, és nincs információ róla, hogy megtalálja a Philips vagy a helyszínen vagy a neten.

És végül, ha kiderül, hogy tudok változtatni a meghajtó, a javaslatokat, mit kell menni? (márka, szemüveg, stb)

Thanks for your time
Old Október 9 2007, 19:35
Moderátor Csoport

Nem vagyok jártas a Laptop kérdéses, de ha nem lesz nehéz a változások miért nem használja a külső

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Október 9 2007, 19:43
Új tag Csoport

Én ezt, és ez a tartalék a lehetőséggel, de a sok utazás (tényleg nagyon!) A munkám, és a külső lugging körül (akár kompakt könnyű egy) is idegesítő. Thought I'd lehetőségek először, de ha végül keresett túl nehéz, azt fogom tenni.
Old Október 10 2007, 08:52
Donor Group

A laptop lehet rebadged modell mate - Twinhead stylebook D12. nézd meg ezt a linket

http://www.twinhead.com.tw/product_notebook/12D.asp

Ez ugyanaz, mint a tiéd? ha igen, akkor még több örömet azzal, hogy keressük meg ezt a modellt. ha azonos, akkor ez egy kicsit több információ a HD.

Itt is van néhány információ az X50. El kell olvasni egy módon, de van valaki megpróbál nem ugyanaz, mint te. I dont know how hasonlóan ez a modell a tiéd, de segíthet egyes. Ha azt látod, akkor ez nem könnyű.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2037

My System: Elefántos

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600
Alaplap:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memória:
2 GB Corsair XMS
Grafikus kártya (k):
Asus EN8600GT Silent
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Samsung HD501
Optikai meghajtó (k):
Asus DRW-1814BLT
Case / tápegység:
Antec P180/Corsair HX620
Hűtés:
Thermalright Ultra-120 szélsőséges
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Dell 2005FPW 20 hüvelykes
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista Home Premium
Old Október 10 2007, 09:24
Donor Group

Az ugyanazon a fórumon, mint fent. Ez akkor is hasznos információ. Ha ez van, próbálja googling ezt is nézd meg, ez adja meg minden öröme.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2462

Ha ez valóban ugyanaz, akkor ez lehet, amit keres.

http://www.larwe.com/technical/av3715-open.html

ez alapján averatec AV3715-EH1, amely minden szerencsénk van, mi a tiéd jusr rebranded a Philips.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.