mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Pakeičia kietąjį diską į Philips Freevents nešiojamas kompiuteris

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 9, 2007, 19:13
Naujas Narys

Tikiuosi atnaujinti kietąjį diską į mano Philips Freevents x51 (60GB tiesiog nepakanka), bet kai aš atidarė užsukamu dangtelį ant dugno, aš rasiu ją slėpė tik ventiliatorius, o ne kietajame diske, kaip tikėtasi. Aš galvoju, kad man reikia imtis mašinos, išskyrus visiškai gauti ne HD, bet nenoriu to daryti, jei aš neturiu su.

Ar kas nors turite šio modelio patirties? Bet kaip patekti į kietąjį diską patarimo? Dar svarbiau, ar kas nors žino, jei tai apskritai įmanoma pakeisti kietąjį diską? Vartotojo vadove yra šalia nenaudinga, ir nėra jokios informacijos apie tai, kad galiu rasti tiek Philips vietoje ar net.

Ir pagaliau, jei pasirodytų, kad aš galiu pakeisti diską, bet apie tai, ką kreiptis dėl pasiūlymų? (markė, specifikacijas ir tt)

Ačiū už sugaištą laiką
Old Spalis 9, 2007, 19:35
Moderatorius Grupė

Aš nesu susipažinęs su atitinkamos Laptop, tačiau jei tai bus sunku pakeisti Why don't you just naudoti išorinį

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Spalis 9, 2007, 19:43
Naujas Narys

Turiu nuomone, tai, ir tai yra mano atsarginis variantas, bet man daug keliauti (tikrai daug!) Su mano darbu, ir lugging išorės aplink (net ir kompaktiškas lengvų vieno) tai erzina. Thought I'd ištirti galimybes pirma, bet jei jis baigiasi ieško pernelyg sunku, that's what I'll do.
Old Spalis 10, 2007, 08:52
Donorų grupės

Jūsų nešiojamas kompiuteris gali būti perdaroma modelis mate - Twinhead Leidyba instrukcija D12. Pažvelkite į šią nuorodą

http://www.twinhead.com.tw/product_notebook/12D.asp

Ar tai tokie patys kaip Jūsų? jei taip galite gauti daugiau džiaugsmo daro šio modelio paieška. jei jis pats tada tai suteikia šiek tiek daugiau informacijos apie savo HD.

Taip pat čia yra tam tikrų abejonių x50 info. Turite perskaityti taip, bet yra kažkas, bando padaryti tą patį kaip ir jūs. I dont know how šis modelis yra panašus į jūsų, bet ji gali padėti kai. Jei tai nepadės tada ji atrodo paprasta.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2037

Mano sistema: Dramblys

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad Q6600
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (-ai):
Asus EN8600GT Silent
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Aušinimas:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Dell 2005FPW 20 colių
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista Home Premium
Old Spalis 10, 2007, 09:24
Donorų grupės

Nuo pat forumą, kaip nurodyta pirmiau. Tai taip pat gali būti naudinga informacija. Jei tai yra teisinga bandyti "Google" paiešką per šį pamatyti, jei ji suteikia jums bet džiaugsmas.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2462

Jei jis iš tikrųjų yra pats tai gali būti tai, ko ieškote.

http://www.larwe.com/technical/av3715-open.html

Tai grindžiama averatec AV3715-EH1, kuri su bet sėkmė yra tai, kas yra tavo jusr pervadinta pagal Philips.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.