mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Aizstāt cieto disku par Philips Freevents klēpjdators

Reply

Thread Tools
Old 9 oktobris 2007, 19:13
New Member Group

Default Aizstāt cieto disku par Philips Freevents klēpjdators

Ceru uzlabot cieto disku uz manu Philips Freevents x51 (60GB vienkārši nav pietiekami daudz), bet kad es atvēru-skrūve ar segumu apakšā, es atklāju, ka slēpa tikai ventilators, nevis cietais disks, kā paredzēts. Es domāju, ka man ir nepieciešams ņemt automātu, izņemot pilnīgi pietikt HD, bet nevēlaties to darīt, ja man nav.

Vai kāds ir kāda pieredze ar šo modeli? Kāds padoms, kā nokļūt pie cietā diska? Vēl svarīgāk ir tas, vai ikviens zina, ja tas vispār ir iespējams nomainīt cieto disku? Lietotāja rokasgrāmatas pie nevajadzīga un nav informācijas par to, ka es varu atrast vai nu Philips vietā vai net.

Un visbeidzot, ja izrādās, ka es varu mainīt vadīt jebkādus ko iet suggestions? (marka, specs, etc)

Paldies par jūsu laiku
Old 9 oktobris 2007, 19:35
Moderator Group

Es neesmu iepazinies ar klēpjdatoru ar jautājumu, bet, ja tas būs grūti mainīt, kāpēc tu tikai izmantot ārējos

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 9 oktobris 2007, 19:43
New Member Group

Es uzskatīja, un tas ir mans rezerves variants, bet es ceļot daudz (tiešām daudz!) Ar savu darbu un lugging ārējo tuvumā (pat kompakts vieglas vienu) ir kaitinošas. Thought I'd izpētīt iespējas, pirmkārt, bet, ja tas beidzas izskatās pārāk grūti, tas ko es darīšu.
Old 10 oktobris 2007, 08:52
Donors Group

Klēpjdatora var rebadged modelis mate - Twinhead stylebook D12. veikt apskatīt šo saiti

http://www.twinhead.com.tw/product_notebook/12D.asp

Tas ir līdzīgi simptomi? ja tā jūs varat saņemt vairāk prieka veicot meklēšanu šo modeli. ja tas pats tad tas sniedz nedaudz vairāk informācijas par jūsu HD.

Arī šeit ir zināmas bažas x50 info. Jums izlasīt, bet to ir kāds mēģina to darīt tāpat kā jums. Nezinu, cik līdzīgs tas modelis ir jūsu, taču tas var palīdzēt dažiem. Ja tā ir tad tas doesn't izskatās vienkārši.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2037

Mana sistēma: Elephant

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (s):
Asus EN8600GT Silent
Sound Card:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Dzesēšana:
Thermalright Ultra-120 galējās
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 collas
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Old 10 oktobris 2007, 09:24
Donors Group

No paša foruma, kā minēts iepriekš. Tas var būt noderīgs info. Ja tas ir pareizi, mēģiniet googling tas arī redzēt, ja tas dod jums visiem prieks.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2462

Ja tas pats, tad tas var būt, ko jūs meklējat.

http://www.larwe.com/technical/av3715-open.html

Tas ir balstīts uz averatec AV3715-EH1, kas ar kādu veiksmi ir tas, kas jums ir jusr rebranded saskaņā Philips.
Reply

Register

Bookmarks