mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Înlocuirea pe hard-disk Philips Freevents laptop

Reply

Thread Tools
Old 9 octombrie 2007, 19:13
Noile state Group

Default Înlocuirea pe hard-disk Philips Freevents laptop

Am speranţa de a face upgrade pentru hard-disk pe Philips Freevents x51 (60GB doar nu este de ajuns), dar când am deschis-şurub de pe capacul de pe partea de jos, l-am găsit ascunse numai ventilatorul, nu a aşteptat ca hard-disk. Ma gandesc ca am nevoie să ia maşina afară complet pentru a obţine de la HD, dar nu vreau să fac asta dacă nu am să.

Are cineva o experienta cu acest model? Orice sfaturi despre cum să obţineţi de la hard-disk? Mai important, Stie cineva daca este posibil, la toate pentru a înlocui pe hard disc? Manualul de utilizare este de lângă inutil şi nu există nici o informaţie despre acest lucru cu care să pot găsi pe site-ul Philips sau de pe net.

Şi, în sfârşit, dacă se dovedeşte că nu pot schimba drive, sugestii cu privire la ce să mă duc pentru? (face, specs, etc)

Vă mulţumim pentru timpul acordat
Old 9 octombrie 2007, 19:35
Moderator Group

Eu nu sunt familiarizat cu Laptop în cauză, dar în cazul în care acesta va fi dificil de a schimba ce nu doar o utilizare externe

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 9 octombrie 2007, 19:43
Noile state Group

Am considerat acest lucru, şi că este opţiunea mea de rezervă, dar am o mulţime de călătorie (de fapt foarte mult!), Cu munca mea, şi o lugging extern în jurul (chiar şi o lumină compact-o greutate) este enervant. Credeam Aş exploreze opţiunile în primul rând, dar în cazul în care se încheie până în căutarea prea greu, asta e ceea ce voi face.
Old 10 octombrie 2007, 08:52
Grupul de donator

Laptop-ul dvs. poate fi un model de colega rebadged - Twinhead stylebook D12. uita-te la acest link

http://www.twinhead.com.tw/product_notebook/12D.asp

Este la fel ca a ta? dacă acest lucru s-ar putea să te mai faci o bucurie de căutare pentru acest model. în cazul în care acesta este acelaşi, atunci acest lucru dă un pic mai multe informaţii despre HD.

De asemenea, aici sunt unele informatii despre x50. Trebuie să citiţi, printr-un fel, dar nu există cineva care încearcă să facă acelaşi lucru ca si tine. I dont know cum similare, acest model este de a ta, dar s-ar putea ajuta la ceva. Dacă este, atunci ea doesnt uita usor.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2037

Sistemul meu: The Elephant

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad Q6600
Plăci de bază:
Asus P5K-E/Wi-fi
Memorie RAM:
2GB pirat XMS
Placă grafică (e):
Asus EN8600GT Silent
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Samsung HD501
Optical Drive (e):
ASUS DRW-1814BLT
Cauza / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Răcire:
Thermalright Ultra-120 extremă
Network / Internet:
Monitor (e):
Dell 2005FPW 20 inch
Sistem de operare (e):
Windows Vista Home Premium
Old 10 octombrie 2007, 09:24
Grupul de donator

De la acelaşi forum ca mai sus. Acest lucru poate fi, de asemenea, Informatii utile. Dacă acesta este dreptul să încercaţi acest googling prea vedea dacă vă oferă nici o bucurie.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2462

Dacă este într-adevăr, la fel, atunci acest lucru ar putea fi ceea ce căutaţi.

http://www.larwe.com/technical/av3715-open.html

acest lucru se bazează pe averatec AV3715-EH1, care cu putin noroc este ceea ce a ta este jusr rebranded în cadrul Philips.
Reply

Register

Marcaje