menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Náhrada pevného disku na Philips Freevents notebooku

Reply

Thread Tools
Old 9. októbra 2007, 19:13
Nový člen skupiny

Default Náhrada pevného disku na Philips Freevents notebooku

Som dúfal, že to upgrade pevného disku na mojom Philips Freevents x51 (60 GB jednoducho nie je dost), ale keď som otvoril skrutkovacou-on kryt na dne, našla som to zatajil, iba ventilátor, bez pevného disku, ako sa očakávalo. Já jsem myslela, že potřebuju mať stroj seba úplne dostať na HD, ale nechceme robiť, keď nemáte na.

Má niekto mať žiadne skúsenosti s týmto modelom? Akékoľvek rady, ako sa dostať na pevný disk? Ešte dôležitejšie je, že sa niekto vedieť, či je to vôbec možné nahradiť pevný disk? V užívateľskej príručke je vedľa ničomu a neexistujú žiadne informácie o tom, že nemôžem nájsť ani na stránkach Philips alebo na net.

A nakoniec, ak sa ukáže, že môžem zmeniť disk, nejaké návrhy na to, čo pôjde? (značka, parametre, atď)

Vďaka za váš čas
Old 9. októbra 2007, 19:35
Moderátor skupiny

Nejsem oboznámený s Laptop na otázku, ale ak to bude ťažké pre zmenu, prečo nie sú jenom používať externý

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 9. októbra 2007, 19:43
Nový člen skupiny

Som toho názoru, že je moje záložný variant, ale já cestovných hodně (opravdu hodně!) So svojou prácou, a vláčení jedna vonkajšie okolie (aj kompaktný ľahká váha-jednom) je obťažujúce. Myslel bych preskúmať možnosti prvej, ale keď to skončí hľadajú príliš zložité, že to, čo budem robiť.
Old 10. októbra 2007, 08:52
Darcu Skupina

Váš prenosný počítač, môže byť rebadged model mate - Twinhead stylebook D12. pozrite sa na tento odkaz

http://www.twinhead.com.tw/product_notebook/12D.asp

Je to rovnaké ako Vy? Ak áno, môžete získať viac radosti robí hľadanie pre tento model. ak sa jedná o rovnaký potom dáva trochu viac informácií o vašej HD.

I tu je niekoľko informácií o x50. Musíš čítať cez cestu, ale tam sa niekto snaží urobiť to isté ako vy. I dont know how podobné tohto modelu je to tvoje, ale môžu pomôcť niektoré z nich. Ak je potom doesnt pozrieť ľahké.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2037

Môj systém: Slona

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Základná doska:
Asus P5K-E/Wi-fi
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS
Grafické karty (s):
Asus EN8600GT Tichý
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Samsung HD501
Optická mechanika (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Chladenie:
Thermalright Ultra-120 extrémnym
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 palce
Operačný systém (y):
Windows Vista Home Premium
Old 10. októbra 2007, 09:24
Darcu Skupina

Od toho istého súdu, ako je uvedené vyššie. To môže byť tiež užitočné informácie. Ak je toto právo pokúsiť googling tomto príliš vidieť, ak sa vám žiadne radosti.

http://www.itreviews.co.uk/discuss/2462

Ak je to naozaj rovnaké potom to môže byť to, čo hľadáte.

http://www.larwe.com/technical/av3715-open.html

je to založené na averatec AV3715-EH1, ktorá sa žiadne šťastie je to, čo Vy sa jusr rebranded podľa Philips.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môj problém Náhrada HP Laptop Pevný disk ShinyMcShine Notebooky, Mobily a PDA 8 28. júl 2009 16:35
Wanted: Philips Freevents x51 zotavenie Disk chrismass1 Operačné systémy Windows 4 4. mája 2008 08:01
Philips Freevents X50 Power Výtlačok lloydy23 Notebooky, Mobily a PDA 2 22. apríl 2008 04:26
Nahradí prenosný pevný disk SlapnutSkits Notebooky, Mobily a PDA 8 14. februára 2008 12:41
Staré notebooku, nový pevný disk carritts Notebooky, Mobily a PDA 4 29. September 2007 04:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.