![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Надала сам се надоградити хард диск на мој Фреевентс Пхилипс кс51 (60ГБ једноставно није довољно), али кад сам отворио поклопац на вијак на дну, открио сам то прикривала само навијач, а не хард диск како је то очекивано. Ја размишљам да ми је потребно предузети машина поред потпуно добити на ХД, али не желим то да урадите ако не морате. Се било ко имати било који искуство са овим моделом? Било који савет о томе како доћи на хард диск? Још важније, се било ко да зна ако је уопште могуће заменити хард диск? Корисник приручник је поред бескорисно и нема информација о томе да не могу наћи ни на страници Пхилипс или на интернету. И коначно, ако испада да могу променити возити, било које предлоге о томе шта се обратити за? (маке, наочаре, итд) Хвала на вашем времену |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам упознат са Лаптоп у питању, али ако је то ће бити тешко променити зашто донт 'те праведан коришћење спољног
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Имам сматра ово, и да је мој фаллбацк опција, али сам путовати пуно (јако пуно!) Са својим радом, а луггинг око један екстерни (чак и компактном лигхт-уеигхт један) је узнемирујући. Помислио бих истражити опције први, али ако га заврши хандсоме превише тешко, то је оно што ћу учинити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш лаптоп мај бити ребадгед модел мате - Туинхеад стылебоок Д12. Баците поглед на овај линк
хттп://ууу.туинхеад.цом.ту/продуцт_нотебоок/12Д.асп Да ли је то исти као твој? ако је тако да мај добити више радост догађај за претрагу за овај модел. ако је исти онда овај даје мало више информација о вашем ХД. Такође је ту неки инфо о кс50. Треба прочитати кроз неки начин, али постоји неко покушава учинити исто као и ви. Ја донт кноткле како овај модел сличан је твој, али мај помоћ неке. Ако је онда се лако гледати. хттп://ууу.итревиеус.цо.ук/дисцусс/2037 Мы Сыстем: Тхе слон
|
|
| |||
| |||
| Из истог форум као горе. То мај такође бити користан инфо. Ако је ово право гооглинг пробајте ово превише видети ако то давати те било који радост. хттп://ууу.итревиеус.цо.ук/дисцусс/2462 Ако је то заиста исти онда овај мај бити оно што тражите. хттп://ууу.ларуе.цом/тецхницал/ав3715-опен.хтмл ово се заснива на авератец АВ3715-ЕХ1, који са било срећа је оно што твој је јуср ребрандед под Пхилипс. |